City Garden Festival: «Ο γύρος του κόσμου με ελληνικά τραγούδια»

Από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου στο Christmas Theater

City Garden Festival

Τον Σεπτέμβρη του 2020, το Christmas Theater… βγάζει τραπεζάκια έξω και μέρος του αύλειου  χώρου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Γαλατσίου, μεταμορφώνεται σε μία ανοιχτή μουσική σκηνή για να υποδεχτεί το City Garden Festival. Ένα φεστιβάλ που μας καλεί να κάνουμε το γύρο του κόσμου με ελληνικά τραγούδια.

Καταξιωμένοι ερμηνευτές και δημιουργοί του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού  μαζί με τη νεότερη γενιά συμμετέχουν σε μία σειρά συναυλιών, που αντλούν τα θέματα και το υλικό τους από τα πιο ταξιδιάρικα ελληνικά τραγούδια. Κι από κοντά ορχήστρες, συγκροτήματα και κορυφαίοι σολίστες.  Είναι στη φύση μας το ταξίδι και όσοι αγαπάμε το ελληνικό τραγούδι ξέρουμε να ταξιδεύουμε μαζί του. Ν’ αποδράσουμε  και  ν’ ανακαλύψουμε όσα χάσαμε στην πορεία ή όσα ποτέ δεν συναντήσαμε. Ταξίδι είναι άλλωστε και η ίδια η ζωή.

Οι Βάκχες του Ευριπίδη στο Ηρώδειο στις 3 Σεπτεμβρίου

Στο City Garden Festival του Christmas Theatre  συναυλιακά γεγονότα θα μας ταξιδέψουν  με ελληνικά τραγούδια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και σε όλο τον κόσμο. Επίσης θα φιλοξενηθούν διακεκριμένα  project όπου το ελληνικό τραγούδι και η ελληνική μουσική συνομιλούν με τις «Μουσικές του Κόσμου»

«Για που το ‘βαλες…καρδιά μου»

Πολλά και διαφορετικά τα ταξίδια που ονειρευτήκαμε να κάνουμε μαζί σας. Ταξίδια σε άλλες πολιτείες. Ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα.

Θα ταξιδέψουμε με τον Βασίλη Τσιτσάνη  στο Μόντε Κάρλο, στη Βαγδάτη αλλά και σε φίνο ακρογιάλι στην Παραγουάη της Λατινικής Αμερικής. Γιατί η φαντασία έχει τη δύναμη να μάς παρασύρει. Όπως λέει κι ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου: «Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει…»

Μερικά από τα ονόματα που θα παρελάσουν από τη σκηνή του θερινού Christmas Theater: Γιάννης Κότσιρας, Βιολέτα Ίκαρη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Θωμαΐδης, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Μακεδόνας, Δώρος Δημοσθένους, Χαΐνηδες, Δημήτρης Μυστακίδης, Δημήτρης Μπάσης, Ελένη Βιτάλη, Βαγγέλης Γερμανός, Χειμερινοί Κολυμβητές, Ορφέας Περίδης, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μαρία Παπαγεωργίου, Βασίλης Λέκκας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μίλτος Πασχαλίδης και πολλοί άλλοι, ως hosts ή guests για να έχουμε απόλυτα χαρτογραφημένο το σύγχρονο κύριο ρεύμα της μουσικής μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός

Πληροφορίες:

CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater: Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου137, Γαλάτσι, τηλ. 2117701700

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Από 10 έως 20 Ευρώ ανάλογα την συναυλία και την ζώνη. Το εισιτήριο δεν περιλαμβάνει ποτό και η κατανάλωση στο τραπέζι δεν είναι υποχρεωτική. Αν θελήσετε να παραγγείλετε μπορείτε να διαλέξετε από μια ποικιλία κοκτέιλ, ποτών, μπύρας, κρασιών, αποσταγμάτων αλλά και αναψυκτικών και χυμών

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 77 01 700 www.viva.gr www.ct.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top