Η μεγάλη επιστροφή του Χάρι Πότερ

Περιπέτειες στο διαδίκτυο

Η μεγάλη επιστροφή του Χάρι Πότερ

Μία συναρπαστική διαδικτυακή εμπειρία υπόσχεται στους θαυμαστές του Χάρι Πότερ, η συγγραφέας-δημιουργός του Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια, σε συνέντευξη Τύπου, έχει γράψει εκτενές επιπρόσθετο υλικό, για τη νέα περιπέτεια του μικρού μάγου, με τους εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Έτσι οι λάτρεις το Χάρι Πότερ δεν έχουν παρά να σπεύσουν στην ελεύθερη ιστοσελίδα Pottermore.com, όπου θα βρουν ολοκαίνουρια πράγματα για τον αγαπημένο τους ήρωα.

Το Pottermore.com είναι ένα συνεργατικό και διαδραστικό πρόγραμμα τοποθετημένο μέσα στο σύμπαν του Χάρι. Όπως λέει η συγγραφέας:"Ήθελα να δώσω κάτι πίσω σ' αυτούς που έχουν ακολουθήσει τόσο αφοσιωμένα τον Χάρι όλα αυτά τα χρόνια και να φέρω τις ιστορίες του κοντά σε μία νέα γενιά".

Προς το παρόν η ιστοσελίδα θα λειτουργήσει μόνο με το πρώτο βιβλίο "Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος" και σταδιακά θα ενταχθούν όλα τα μυθιστορήματα της σειράς". Η ιστοσελίδα θα ανοίξει σε πρώτη φάση στις 31 Ιουλίου 2011, ημέρα των γενεθλίων του Χάρη Πότερ, για ένα εκατομμύριο τυχερούς χρήστες.

Οι υπόλοιποι θα περιμένουν μέχρι τον Οκτώβριο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top