Λόγια θαυμασμού του J. Black για την S. MacLaine

«Η συνεργασία μας, όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Λόγια θαυμασμού του J. Black για την S. MacLaine

Για την συνεργασία του με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Shirley MacLaine, μίλησε ο διάσημος κωμικός Jack Black στην λαμπερή πρεμιέρα της νέας τους ταινίας “Bernie”, που προβλήθηκε στην έναρξη του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Λος Άντζελες.

Ο Black μιλώντας σε δημοσιογράφους στο κόκκινο χαλί στην τελετή έναρξης του φεστιβάλ, είπε ότι η συνεργασία με την MacLaine ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και μάλιστα ήταν καλύτερη από ότι περίμενε.

Από την πλευρά της η ντίβα του Hollywood, αναφέρθηκε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τον συμπρωταγωνιστή της, δηλώνοντας πως ο Jack Black μπορεί να γίνει πολύ δραματικός, αλλά να παραμένει ταυτόχρονα αστείος, υπηρετώντας πιστά το είδος που εκπροσωπεί στην τέχνη της υποκριτικής. Εκτός απο τον Black και την MacLaine, στην ταινία “Bernie” πρωταγωνιστεί επίσης και ο Matthew McCnaughey.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στην μικρή πόλη του Carthage στο Τέξας και ακολουθεί την ασυνήθιστη φιλία μεταξύ του Bernie (Black), ενός ιδιοκτήτη γραφείου κηδειών και μία πλούσιας χήρας (MacLaine). Ο Bernie θα την σκοτώσει και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να δημιουργήσει γύρω του την εντύπωση ότι βρίσκεται ακόμα στην ζωή. Ο Matthew McCnaughey, υποδύεται έναν τοπικό εισαγγελέα που δίνει αγώνα για την επανεκλογή του και υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την υπόθεση της πλούσιας χήρας. Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Richard Linklater.

Δείτε το trailer του Φεστιβάλ του Λος Αντζελες για την πρεμιέρα της ταινίας "Bernie":

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top