Συνεργασία Rockarolla με Ministry of Sound

Σε Ελλάδα και Κύπρο

Συνεργασία Rockarolla με Ministry of Sound

Η Rockarolla με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ανακοινώνει την αποκλειστική συμφωνία διανομής όλων των κυκλοφοριών των labels της Ministry of Sound (MoS, Hed Kandi, Global Underground, NRK Anjuna Beats κ.α.) για Ελλάδα και Κύπρο. Η Ministry of Sound Group, το μεγαθήριο της παγκόσμιας μουσικής είναι η ιστ��ρία της dance, house, electronica, drum & bass, trance, dubstep και όχι μόνο! Οι παραγωγές της Ministry of Sound γράφουν την εξέλιξή της και αποτελούν πάντα ισχυρό playlist στα dj-sets των παγκόσμιων παραγωγών.

Το πλούσιο backcatalogue της Ministry of Sound (MoS) περιλαμβάνει σπουδαίες κυκλοφορίες, όπως μίξεις, προσωπικές δουλειές και συλλογές από το pop icon Boy George, τον εκρηκτικό Roger Sanchez και τον εμβληματικό dj της Ibiza Pete Tonge, τη σειρά των compilation albums Fuck me I’m Famous πού έκαναν γνωστό τον producer-superstar DavidGuetta, τον Mr. Show me love Steve Angello, τον tech-house producer Eric Prydz, τις anthem παραγωγές του Dave Pearce, τα uplifted beats από το δίδυμο Above & Beyond και φυσικά πολλά volume τις hyper συλλογής Global Underground. Παράλληλα από το 2006 η Ministry of Sound περιέλαβε στο label της και τις παραγωγές της illustration dance δισκογραφικής Hedkandi, που έβαλε το cool και το fabulous στα μεγαλύτερα clubs του κόσμου. Εμβληματική και πάντα πολυαναμενόμενη, η κάθε The Αnnual συλλογή του Ministry Of Sound αποτελεί preview το τι θα παίξει στα clubs την ερχόμενη χρονιά, ενώ οι πάντα προσεχτικά remix επιλογές του label μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μαζί, τα καλύτερα tracks της παγκόσμιας σκηνής.

Η Rockarolla εξασφάλισε αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο την anthem-ic μουσική αυτή εμπειρία….

21 Σεπτεμβρίου 1991: Το Ministry of Sound, το club που έμελε να αλλάξει την ιστορία του clubbing παγκοσμίως, ανοίγει τις πόρτες του.

1995: Το πρώτο Theannual, κυκλοφορεί από τη νεοσύστατη δισκογραφική με την επωνυμία “Ministry of Sound Records”.

2011: Πάνω από πενήντα εκατομμύρια άλμπουμ σε παγκοσμίως πωλήσεις, εκατοντάδες παγκοσμία hits και το Ministry of Sound ένα από τα πιο ισχυρά trademark της μουσικής και όχι μόνο!

Ιούνιος 2011: Η Rockarolla υπογράφει συμφωνία με τη Ministry of Sound Group Ltd. για αποκλειστική διανομή όλων των κυκλοφοριών της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top