Ανακαλύψτε τον κόσμο των σκύλων στην Παιανία!

Η «Discover Dogs» επιστρέφει στις 11 με 13 Οκτωβρίου

Σκύλος με την ιδιοκτήτριά του

Η Discover Dogs, η μεγάλη γιορτή για όλους τους κηδεμόνες και τους φίλους του σκύλου επιστρέφει από τις 11 μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Με ελεύθερη είσοδο και parking, προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους, κηδεμόνες και φίλους του σκύλου να μας επισκεφθούν, ώστε να μάθουμε μαζί τα πάντα για τον πιο πιστό μας φίλο.

Η πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, έκθεση θα αποτελέσει ένα μοναδικό στο είδος του, καινοτόμο γεγονός που έχει ως βασικό της σκοπό την ενημέρωση, εκπαίδευση κι ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ευζωίας του σκύλου, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των κηδεμόνων. 

Στη Discover Dogs 2019 θα έχετε τη σπάνια ευκαιρία να συναντήσετε συγκεντρωμένους τόσους πολλούς επαγγελματίες, να βρείτε μια τεράστια ποικιλία από υπηρεσίες και προϊόντα επιλέγοντας το καλύτερο για τα κατοικίδιά σας, να συζητήσετε με ειδικούς για τις εξειδικευμένες ανάγκες του σκύλου σας, να συλλέξετε πολύτιμες πληροφορίες για την εκπαίδευσή του, να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς των εταιρειών που θα συμμετάσχουν και να κερδίσετε πολλά δώρα.

Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πολλές κι ενδιαφέρουσες ομιλίες ανθρώπων καταξιωμένων στον κλάδο τους, να παίξετε με τα παιδιά σας μαθαίνοντάς τους παράλληλα το σεβασμό απέναντι στα ζώα, να γνωρίσετε εθελοντές φιλοζωικών ομάδων και να ενημερωθείτε για το έργο τους, αλλά και να εκδηλώσετε ενδιαφέρον υιοθεσίας για κάποιο αδέσποτο, χαρίζοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία.

Μια βόλτα στους χώρους της Discover Dogs 2019 είναι μια βόλτα στον μαγικό κόσμο του σκύλου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top