Κατερίνα Βρανά « Staying Alive»

7 & 8 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Αριστοτέλειον

Κατερίνα Βρανά « Staying Alive» Στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Στην καινούργια της παράσταση “Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)”, η Κατερίνα Βρανά διακωμωδεί τη θυελλώδη περιπέτεια της υγείας της με τον πιο αστείο τρόπο.

Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η αγαπημένη stand-up κωμικός, το Πιο ΑστείοΚορίτσι Στον Κόσμο (και με τη βούλα) ήταν περιοδεία στη Μαλαισία γιαπαραστάσεις και αρρώστησε τόσο βαριά που έφτασε σε σημείο να κινδυνέψει ηζωή της.Η Κατερίνα σώθηκε αλλά ακόμηαντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, τηνόραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανέβει στη σκηνή.Γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο. Όπως άλλωστε και το μαλλί της!

Ελάτε ναδείτε, λοιπόν, γιατί της αξίζει το hashtag “so brave”.Στο ολοκαίνουριο stand-up show της η Κατερίνα θα μιλήσει για όλα! ΓιαΜαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες καιγοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ,αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστόζευγάρι σκουλαρίκια.Η παράσταση αυτήαποδεικνύει περίτρανα πως τίποτα δεν σταματάει την Κατερίνα από τον απώτεροσκοπό της: Να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη, τώρα και με αμαξίδιο!

Ταυτότητα παράστασης

Κατερίνα Βρανά-Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)

Παραστάσεις:7&8Σεπτεμβίου2019 (για δύο μόνο παραστάσεις)

Πού: ΘέατροΑριστοτέλειον,

Πότε:7και8 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης:21:00

Διάρκεια:80 λεπτά

Εισιτήρια:15 € γενική είσοδος,12€ προπώληση είσοδος(ισχύει για τα 200 πρώτα εισιτήρια) 

10 € ΑΜΕΑ 
Προπώληση: Ticketservices.gr και στο ταμείο του θεάτρου
Φωτογραφίες/αφίσα: Θοδωρής Βρανάς / Σάντρα Σωτηρίου 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top