Έρχεται το πρώτο vegetarian food festival

Το event θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη

Vegetarian food festival

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι γίνονται χορτοφάγοι και αποκλείουν από τη διατροφή τους το κρέας και τα παράγωγά του. Η ευαισθησία τους απέναντι στα ζώα και η θέλησή τους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής τους έχει σπρώξει στη χορτοφαγία.

Μετά τα vegetarian restaurant, τώρα έρχεται και το πρώτο vegetarian food restaurant, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ - ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM»

«Θέλουμε να περάσουμε από τα χάπενινγκ και τις εκδηλώσεις, στις πολιτικές. Να μπορέσουμε δηλαδή να ενώσουμε αυτούς τους φορείς που έχουν μια παρέμβαση σε ο,τι αφορά τη διατροφική πολιτική της πόλης και να προχωρήσουμε στην παροχή λύσεων και προτάσεων με συμβουλευτικό τρόπο. Προ καιρού είχαμε για παράδειγμα δημιουργήσει τον Χάρτη των Γεύσεων, δίνοντας πληροφορίες για του πού μπορεί κανείς να φάει ή να βρει τρόφιμα χωρίς γλουτένη, σε συνεργασία με τη Δράση για την Κοιλιοκάκη».

Όπως επεσήμανε, στόχος του festival αυτού είναι να μυηθούν οι πολίτες σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Στο φεστιβάλ θα μιλήσουν για βιολογικά προϊόντα, αστικούς λαχανόκηπους αλλά και διάφορες δράσεις που μπορούν να γίνουν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top