Χριστούγεννα στην Αθήνα - Άγγελοι στην πόλη υποδέχονται το 2019

Στις 11 Δεκεμβρίου η επίσημη φωταγώγηση της πρωτεύουσας

Άγγελοι στην πόλη

Το επίσημο έναυσμα έναρξης των γιορτών θα δοθεί, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 19.00, στην Πλατεία Συντάγματος, όπου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας δήμου Αθηναίων, της Παιδικής Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Αθηνών θα φωταγωγηθεί η πόλη και θα λάμψει το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η εορταστική βραδιά θα συνεχιστεί με την Πέννυ Μπαλτατζή και την Athens Big Band, αλλά και το χορευτικό δρώμενο «Άγγελοι στην πόλη».

Ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι «με αγάπη για την Αθήνα και τους Αθηναίους, ενώσαμε τον δήμο με όλες τις ενεργές δυνάμεις της πόλης, το έμψυχο δυναμικό μας, που βλέπει πάντα ευκαιρίες για να αλλάξει τα πράγματα, ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες» και επισήμανε: «Από πολύ νωρίς καταλάβαμε ότι αν επενδύσουμε στην κουλτούρα της πόλης μας θα συμβάλουμε στην ανθεκτικότητα, στην κοινωνική συνοχή, στην προσέλκυση επισκεπτών και στη δημιουργία θέσεων εργασίας άρα και στην οικονομία της πόλης. Και γι' αυτό βάλαμε τα δυνατά μας και τα καταφέραμε».

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων Κωνσταντίνος Μπιτζάνης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «οι δυνάμεις του Δήμου: ΟΠΑΝΔΑ και Τεχνόπολης απέδειξαν γι ακόμη μια φορά πόσο ικανές είναι να διοργανώνουν γιορτές στην πόλη δουλεύοντας σκληρά αλλά και με κέφι και αυταπάρνηση. Έτσι, μπορούμε να είμαστε περήφανοι ότι διοργανώνουμε χριστουγεννιάτικες γιορτές υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες της πόλης, χαρούμενες με πολλή μουσική και στολίδια με πολύ λιγότερα χρήματα απ’ ότι στο παρελθόν. Επίσης, η μεγάλη χαρά αυτά τα Χριστούγεννα είναι ότι καταφέραμε σε ελάχιστο χρόνο να επαναλειτουργήσει η παλιά Λυρική ως «Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας» που θα φιλοξενεί από εδώ και μπρος πλήθος μουσικών εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών γεγονότων κρατώντας ζωντανή αυτή τη γωνιά της πόλης». 

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα με πολλή μουσική!

Η πρόεδρος της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων Πόπη Διαμαντάκου, επεσήμανε ότι «Με αυτή την καλλιτεχνική ομάδα, τον Γιάννη Κακλέα, τον Μανόλη Παντελιδάκη και τη Φρόσω Λύτρα, που συνεργαζόμαστε για δεύτερη φορά, καταφέραμε να δώσουμε ένα στίγμα για το πώς πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι οι γιορτές στην Αθήνα: χαρούμενες αλλά πάνω απ όλα σε μια ιδέα κάθε φορά η οποία θα μπορεί να ενισχύσει τη χαρά, να δώσει ώθηση στη φαντασία χωρίς απαραιτήτως να ξοδεύονται πολλά χρήματα γι’ αυτά. Οι γιορτές μας έχουν σενάριο με αρχή, μέση και τέλος. Καλούν κατοίκους της πόλης και επισκέπτες να γίνουν μέρος του όπως φέτος τους καλούν να πιστέψουν ότι είναι άγγελοι και να πετάξουν προς την αισιοδοξία έστω για λίγο. Αυτό άλλωστε είναι η γιορτή, η στιγμή».

#ChristmasInAthens
#CitysAngels

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top