Εισιτήρια με 3 ευρώ στο θέατρο Τέχνης

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου

Το Θέατρο Τέχνης, του σπουδαίου Καρόλου Κουν, γιορτάζει την έναρξη της σεζόν, προσφέροντας για ακόμη μια χρονιά εισιτήρια μόνο με…  3 ευρώ!

Σαίξπηρ… Ιονέσκο… Μπέκετ… Μολιέρος.  Στο Λονδίνο για τα έργα τους οι θεατρόφιλοι πληρώνουν χρυσό, στην Αθήνα μπορούν να τα απολαύσουν με τρία ευρώ....   αρκεί να βρεθούν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.  Πότε θα γίνει αυτό; Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 15.00 το μεσημέρι στα ταμεία του Θεάτρου Τέχνης.

«Θα δοθούν δύο εισιτήρια για την κάθε παράσταση…. Είναι μια γιορτή για εμάς… το ξεκινήσαμε όπως στο σπίτι μας υποδεχόμαστε τους φίλους και τους κερνάμε κάτι… θέλουμε να έρχεται ο κόσμος στο θέατρο», ανέφερε στο Star, η καλλιτεχνική διευθύντρια του  Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννα Κάλμπαρη.

 «Γνωρίζοντας και την κατάσταση εδώ πέρα βοηθάμε ώστε ο κόσμος να έρθει σε επαφή με την τέχνη και να δείξουμε ότι το θέατρο δεν χρειάζεται να ανήκει στην ελίτ», συμπλήρωσε η ηθοποιός Καραμήτρου Ιφιγένεια.

Ο σπουδαίος δημιουργός Κάρολος Κουν γεννημένος στην Προύσα το 1908, αφιέρωσε όλη τη ζωή του στο θέατρο.  Σπούδασε, δίδαξε, ταξίδεψε και βραβεύτηκε. Γνώρισε πολλούς πολιτισμούς/λαούς, πάνω από όλα για εκείνον όμως ήταν οι Έλληνες…

Ο Κουν έφυγε για πάντα τον Φεβρουάριο του 1987, το έργο του όμως δε θα πεθάνει ποτέ…

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top