«Ορέστης» του Ευριπίδη στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης

Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Τετάρτη 22 Αυγούστου

«Ορέστης» του Ευριπίδη  , Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης

Η τραγωδία «ΟΡΕΣΤΗΣ» του Ευριπίδη, σε νέα μετάφραση του ποιητή Γιώργου Μπλάνα και σε σκηνοθεσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ, Γιάννη Αναστασάκη, συνεχίζει την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, μετά την παρουσίαση της στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. 
Επόμενος σταθμός της περιοδείας είναι το Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης, όπου θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 22 Αυγούστου, στις 21.00, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος.


Ο «Ορέστης» του Ευριπίδη θεωρείται ότι είναι το τελευταίο έργο του ποιητή το οποίο παρουσιάστηκε στην Αθήνα πριν την αναχώρηση του ποιητή από την Αθήνα και την εγκατάστασή του στη Μακεδονία. 
Ο ερειπωμένος οίκος των Ατρειδών, οι δεσμοί της αδελφικής αγάπης και της πιστής φιλίας. Τρεις πρωταγωνιστές με τα πάθη, τις αδυναμίες και τις ενοχές τους προσπαθούν να σώσουν τις ζωές τους  μέσα σ’ έναν κόσμο ανασφάλειας και παρακμής. Ο Ορέστης, η Ηλέκτρα κι ο Πυλάδης, κολυμπούν μέσα στη δίνη του αίματος που τους παρασέρνει. Θεοί και άνθρωποι έχουν στήσει μια πλεκτάνη μίσους κι εκδίκησης, όπου η αδελφική αγάπη γίνεται συνενοχή, η φιλική σχέση συναυτουργία, η λαϊκή ετυμηγορία θανατική ποινή. 

«Ορέστης», μια σύγχρονη ματιά στο μύθο των Ατρειδών.
Στο ρόλο του Ορέστη ο Χρίστος Στυλιανού.
Στο ρόλο της Ηλέκτρας η Ιωάννα Κολλιοπούλου που τιμήθηκε φέτος με το θεατρικό βραβείο Μελίνα Μερκούρη.

Η παράσταση παρουσιάζεται με υπέρτιτλους στα αγγλικά.
Έγραψαν για την παράσταση:
«…Είχε απ’ όλα ο... ροκ "Ορέστης" του ΚΘΒΕ, του Γιώργου Μπλάνα (νέα -εξαιρετική κατά κοινή ομολογία θεατών και συντελεστών της παράστασης -μετάφραση), του Γιάννη Αναστασάκη (στην πρώτη του σκηνοθετική προσέγγιση στο αρχαίο δράμα), του ...αποδεδειγμένα (μετά από εντυπωσιακή απόδοση σε σειρά πρωταγωνιστικών ρόλων την τελευταία τριετία στο ΚΘΒΕ) Χρίστου Στυλιανού (Ορέστης) και της Ηλέκτρας-Ιωάννας Κολλιοπούλου με την ευήκοη εκφορά του ευριπίδειου λόγου (ειδικά στον εισαγωγικό μονόλογο)… Είχε τα πάντα η σύγχρονη τραγωδία του Ορέστη και του ΚΘΒΕ. Και κυρίως "καθαρό" ποιητικό λόγο….»
Βίκυ Χαρισοπούλου, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ορέστης με δυνατές ερμηνείες και έμφαση στο λόγο του Ευριπίδη
«…Η νέα μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα αστραποβόλησε στις ερμηνείες της Ιωάννας Κολλιοπούλου ως “Ηλέκτρας” και του Χρίστου Στυλιανού ως “Ορέστη”, σ’ αυτή την “ήρεμη” δουλειά στη οποία ακουγόταν στο ακέραιο ο λόγος του μεγάλου τραγικού ποιητή της αρχαιότητας Ευριπίδη….»
 ΕΘΝΟΣ

«….Μια τίμια, δουλεμένη πρόταση … Μια παράσταση που είχε την τόλμη να καταπιαστεί με ένα εξαρχής “προβληματικό” έργο, από εκείνον που κατάλαβε πόσο αλήθεια προβληματικός είναι ο άνθρωπος και η μοίρα της ελευθερίας που κουβαλάει….»
Γρηγόρης Ιωαννίδης, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

«…Ο Ορέστης … ξάφνιασε με σκληρό ροκ και δίχασε με τις αναφορές στη σύγχρονη πραγματικότητα…»
Μαίρη Αδαμοπούλου, ΤΑ ΝΕΑ

«…Μία πολύ καθαρή ανάγνωση του έργου που βασίστηκε στην πιστή και ταυτόχρονα ελεύθερη απόδοση του Γιώργου Μπλάνα…Αποκάλυψη της παράστασης για μένα ήταν η Ιωάννα Κολλιοπούλου. Είχα πολύ καιρό να δω μία ηθοποιό, μία Ηλέκτρα στην Επίδαυρο με τέτοια δύναμη και αμεσότητα, με ευαισθησία και σκληρότητα, με αίσθηση του τραγικού αλλά και την κωμικής ρήξης. Έναν αληθινό, παλλόμενο άνθρωπο που δίνει στον λόγο σώμα και φωνή. Σπουδαία.»
Ματίνα Καλτάκη, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

«Κατά την εξέλιξη της δράσης παρακολουθήσαμε καθαρά την κλιμάκωση της τρέλας του Ορέστη, τη μεταμόρφωση της Ηλέκτρας από αδελφή που αναζητεί τις αιτίες της συμφοράς στο παρελθόν σε συνεργό νέων εγκλημάτων, την απομυθοποίηση του "ηγέτη" Μενέλαου σε "πολιτικάντη", την απελπισία της επιβίωσης που γεννά νέο αίμα.»
Σάκης Ιωαννίδης, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

«…Μια παράσταση καθαρή, μια επιλογή εύστοχη, με πολύ καλές επιλογές συντελεστών…»
Όλγα Σελλά, www.artplay.gr

«Ο Γιάννης Αναστασάκης – ο άξιος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ – μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά. Δοκιμάζει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του στην αρχαία τραγωδία με το πληρέστερο και πλέον αμφίσημο έργο του Ευριπίδη που, ακριβώς λόγω αυτής πληθωρικότητας του, απαιτεί γερά αντανακλαστικά και ενεργή ευελιξία στη διαχείριση του.»
Στέλλα Χαραμή, ToSpirto.net

«Η τολμηρή πρόταση, «ντυμένη» με ροκ αποχρώσεων μουσική, που έδεσε άριστα με τον χορό και τον ρόλο του, η οποία είχε την υπογραφή του πρώην κιθαρίστα του συγκροτήματος «Τρύπες», Μπάμπη Παπαδόπουλου, σε νέα μετάφραση του ποιητή Γιώργου Μπλάνα και σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ, Γιάννη Αναστασάκη, κέρδισε κοινό και κριτικούς.»
Γιώργος Κουλουβάρης, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

 

«…“Ακριβή” η μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα-πόσο πολύτιμος είναι στο θέατρο μας ο εξαίρετος ποιητής! Δυναμικό ντεμπούτο του Γιάννη Αναστασάκη στο αρχαίο δράμα. Η παράστασή του καθαρή και έντιμη σεβάστηκε το γερό έργο του Ευρυπίδη, αναδεικνύοντας τον σπουδαίο του λόγο. Ένας Ορέστης που ακουμπά στο σήμερα…»
Βασίλης Μπουζιώτης

«...φανερή είναι και η πρόθεση να αποτυπωθεί η παράσταση σε έναν κόσμο παρόντος, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαχρονικότητα των γραφόμενων του Ευριπίδη, αλλά και την ουσιαστική σκηνοθετική τοποθέτηση-πρόταση σε αυτά. Σημαντική για αυτόν τον στόχο ήταν η καίρια μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα, που μιλούσε τον καθημερινό λόγο, πλήρως κατανοητή, χωρίς περιθώρια για παρερμηνείες.»
Νίκος Ρουμπής, monopoli.gr

«Ήταν μία παράσταση άξια της παράδοσης και φήμης του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, μία παράσταση που έβγαζε τη δύναμη και οργή των ηρώων της… Η νεαρή Ιωάννα Κολλιοπούλου σε μία ερμηνεία καθηλωτική όπου δεν λύγιζε από το βάρος του απαιτητικού ρόλου της… Ο Ορέστης του Χρίστου Στυλιανού ήταν πράγματι ένας ρημαγμένος ήρωας στα όρια της τρέλας…Ο Γιάννης Αναστασάκης έχει κάνει καλή δουλειά σε όλους τους ηθοποιούς που επέλεξε…»
Τάκης Μαρτάτος, thebest.gr

«…Μία ωραία παράσταση από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου που δικαίως απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των θεατών…»
Anagnostis.org

 

«…Ο Ορέστης του ΚΘΒΕ που χειροκροτήθηκε θερμά στην Επίδαυρο  είναι μια δυνατή, ολοκληρωμένη παράσταση που ανατέμνει την παθολογία μιας πατρίδας που έχει χάσει το δρόμο της, που όλα της φαίνονται δίκαια και όλα γίνονται άδικα. Μια πατρίδα που καταστρέφει τους νέους της φορτώνοντάς τους όλα τα καλά και συμφέροντα των εντίμων πολιτών. Μια παράσταση υψηλής έντασης, μια θαρραλέα πολιτική μάτια από τον Γιάννη Αναστασάκη που δούλεψε με έναν εξαιρετικό θίασο, με τόλμη και χωρίς εξαρτήσεις του παρελθόντος..»
Φιλήμων Καραμήτσος 

 «…Ορέστης» από το ΚΘΒΕ στην Επίδαυρο: μια καλή παράσταση, με ένα από τα πιο δυνατά της στοιχεία να είναι η εξαιρετική μουσική του Μπάμπη Παπαδόπουλου…»
Δώρα Σελλά
«Ο Γιάννης Αναστασάκης σκηνοθετώντας δεν απέκρυψε το παραμικρό. Αντιθέτως μετέφερε, με όλο το βάρος και με την ευθύνη που πρέπει να προσεγγίζονται τα Αρχαία κείμενα και να παριστάνονται και με σαφέστατη την παραπομπή στην εποχή μας, όλη την σκληρότητα που διακατέχει την συγκεκριμένη Τραγωδία… Βεβαίως συνέπραξε στο όλο αποτέλεσμα και η σημαντικότατη και καθαρότατη σύγχρονη μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα που με ποιητικότητα αλλά και την απλότητα του σημερινού Λόγου μετέφερε τους συμβολισμούς και τις παραινέσεις του Ευριπίδη, τα νοήματα και την υποδόρια κριτική του…»
Γιάννης Γαβρίλης

Ο Γιάννης Αναστασάκης τόλμησε να καταπιαστεί με τον άφθαρτο παραστασιακά αλλά προβληματικό σκηνοθετικά ΟΡΕΣΤΗ και κατέθεσε μια έντιμη και ειλικρινή προσέγγιση ανθρώπινης κλίμακας για μια ιλαροτραγωδία, που η σύνθεσή της κινείται εκτός "τραγικής κανονικότητας". Ακροβατώντας μεταξύ τραγικού και κωμικού, με εμφανείς νότες ειρωνείας, άφησε ανοικτό το πεδίο στο θεατή για διαφορετικές αναγνώσεις.
Χριστίνα Κόκκοτα, Πελοπόννησος

«Ένα εξαιρετικό παράδειγμα συνδυασμού σκηνικής παρουσίας και δραματικής ερμηνείας είναι ο Νικόλας Μαραγκόπουλος ως αγγελιοφόρος. Φυσικά ο Χρήστος Στέργιογλου ως Τρώας δούλος, υπηρετεί αξιοθαύμαστα το «βαρβαρικό» στοιχείο αλλά και το ένστικτο επιβίωσης ενός μέσου ανθρώπου που μπλέχτηκε στα γρανάζια της πολιτικής και του πολέμου. Ο Κώστας Σαντάς, φέρει την ιστορικότητα του ρεπερτορίου του και την εντάσσει πολύμορφα στο πλαίσιο αυτής της ανατρεπτικής σκηνοθετικής προσέγγισης. Το πρωταγωνιστικό τρίο Ιωάννα Κολλιοπούλου (Ηλέκτρα), Χρίστος Στυλιανού (Ορέστης) και Δημήτρης Μορφακίδης (Πυλάδης) αναδεικνύουν αυτό που δηλώνει και ο ίδιος ο σκηνοθέτης: «τη θέση του πολίτη σε μια πολιτεία που κλυδωνίζεται [..] αλλά και τη θέση μιας πολιτείας που αυτοτιμωρείται τιμωρώντας». Για τον Ευριπίδη φυσικά ο απο μηχανής θεός Απόλλωνας, τα βάζει όλα στη θέση τους, και η φωνή του Δημοσθένη Παπαδόπουλου, με μια υφέρπουσα ειρωνεία ανοίγει όλα τα ερωτήματα που ο λόγος του θέλει να κλείσει.»
Νάγια Παπαπάνου, Bohem Radio

«…έξοχες ερμηνείες, με έναν ελαφρό αέρα ανανέωσης σε μια τραγωδία που σε πολλά σημεία της μεταμορφωνόταν σε παρωδία και μαύρη κωμωδία…»
 Ελένη Παπαδοπούλου, Πρωινή Εφημερίδα
Πολύ ωραία δοσμένη και σωστά δομημένη παράσταση…σας την συστήνω ανεπιφύλακτα να την δείτε!
Αλέξανδρος Καρατζάς

«…o σκηνοθέτης και οι άξιοι ηθοποιοί του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας μάς το μετέφεραν, αποφεύγοντας την ευκολία και τον άσκοπο -γι’ αυτά τα αρχετυπικά έργα- απόλυτο ρεαλισμό. Οι ερμηνείες που είδαμε στο θέατρο της αρχαίας Επιδαύρου βρίσκονταν σε υψηλό επίπεδο και αυτό που ειδικά μας μάγεψε ήταν το πάθος και η ομαδικότητα της άψογα ενορχηστρωμένης ομάδας… εξαίρετη η εκφορά του λόγου και η θεατρική εστίαση που μαζί με τη δυναμική μουσική και το νεοκλασικής έμπνευσης σκηνικό δημιούργησαν μια ζωντανή παράσταση, ένα σοβαρό, ώριμο και εγκρατές παιχνίδι που φώτισε τη σημασία αυτού του δύσκολου έργου. Η παράσταση του Γιάννη Αναστασάκη χαρακτηρίζεται από μια αγνή και αυθεντική δημιουργική παρόρμηση. Μια καλλιτεχνική παρόρμηση στην οποία οι έγνοιες του ανταγωνισμού και της αναγνώρισης δεν παρεμβαίνουν. Εμπνευσμένη η σκηνή όπου οι δύο φίλοι -Ορέστης και Πυλάδης- ανταλλάσσουν ρούχα, σπαρακτικό το φιλί της Ηλέκτρας και του Ορέστη, καταλυτική η εμφάνιση του Τρώα. Δυνατές εικόνες που μένουν στη μνήμη… ο Χρίστος Στυλιανού έδωσε με καλλιτεχνική ωριμότητα μια ερμηνεία αξιώσεων… η Ιωάννα Κολλιοπούλου… πυρετική και οξύτατη, φλογερή και εγκληματική, παθιασμένη και ανεπιτήδευτα τρυφερή, βάναυση και στοργική χωρίς ούτε στιγμή να προδώσει την αρχοντιά της.»
Ειρήνη Αϊβαλιώτου, catisart.gr


ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Ο Ευριπίδης γράφει τον «Ορέστη» σε μια αντιηρωική εποχή και το μυθικό περιβάλλον του έργου αντανακλά αυτή τη συνθήκη.
Σήμερα ζούμε μια αντίστοιχη περίοδο – και δεν εννοώ μονάχα στην Ευρώπη και δεν εννοώ μονάχα στα τελευταία χρόνια της κρίσης.
Σ’ αυτόν τον κόσμο, όπου οι αξίες κλονίζονται και η ανάγκη για επιβίωση βγάζει στο φως τη θνητή μας φύση, ανεβαίνει σήμερα ο «Ορέστης». Τα πρόσωπα αγριεύουν, οι ψυχές ταράζονται, οι σκέψεις μας θολώνουν. Πώς να είσαι ψύχραιμος και από πού να κρατηθείς όταν το αίμα βράζει μέσα μας και γύρω μας, όταν το Τέλος πλησιάζει καλπάζοντας;
Τη θέση του πολίτη σε μια πολιτεία που κλυδωνίζεται, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε με την παράστασή μας. Αλλά και τη θέση μιας πολιτείας που αυτοτιμωρείται τιμωρώντας. Κι αν κάτι μας διαφοροποιεί από το Μύθο του Ορέστη είναι πως όλοι μας ξέρουμε ότι «από μηχανής θεοί» δεν υπάρχουν πια.
Γιάννης Αναστασάκης
 

Μαρία Πετεβή, Ελίνα Ρίζου, Εύη Σαρμή, Χριστίνα Χριστοδούλου, Στυλιανή Ψαρουδάκη.

 


«ΟΡΕΣΤΗΣ» ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ
Μετάφραση: Γιώργος Μπλάνας
Σκηνοθεσία: Γιάννης Αναστασάκης
Δωδώνη, Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης - Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος
Τετάρτη 22 Αυγούστου, στις 21:00


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ:
Τιμή προπώλησης μέσω ηλεκτρονικής κράτησης (έως και 15 ημέρες πριν από την παράσταση): 10 €
Τιμή προπώλησης: 12 €
Κανονικό εισιτήριο: 15 €
Φοιτητικό/ Ανέργων / Άνω των 65 / Ομαδικό: 10 €
Σπουδαστές που εμπίπτουν στο πλαίσιο του Σύμφωνου Συνεργασίας που υπέγραψε το ΚΘΒΕ με το Υπουργείο Παιδείας: 8 €
ΑΜΕΑ & Συνοδοί ΑΜΕΑ: 8 € 
(Δωρεάν 20 θέσεις Ανέργων ανά παράσταση για τις παραστάσεις στο Θέατρο Δάσους και στο Βασιλικό Θέατρο)


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
-    ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
-    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΚΙΟΣΚΙ)
www.ntng.gr | VIVA.GR | 11876 | Ticketmaster | SEVEN SPOTS 
ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο.Γ.Α.


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ


ΜΟΝΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
ΕΡΤ, ΕΡΤ3, EΡΤ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,
ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, 102 FM, 9,58 FM, TV 100, FM100

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ALPHA, COSMOTE TV, ΕΘΝΟΣ, ΑΥΓΗ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, DOCUMENTO, THESSNEWS, ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΡΩΤΙΚΟΣ 94.8, NEXT 96.1, ATHENS DEEJAY, ΔΙΕΣΗ, ΑΘΗΝΑ 9.84, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 93.4 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 1055 ROCK, ΜΗΝΥΜΑ 107.7, PARALLAXIMAG, METEO.GR,
E-RADIO, E-DAILY, E-AGENDA, IN2LIFE, THESTIVAL, INFOKIDS, INFOWOMAN, CULTURENOW, MONOPOLI, ARTANDLIFE, LIFE-EVENTS, ARTIC, LAVART, EXOSTISPRESS, REJECTED, THESSALONIKICITYGUIDE

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104.9, TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΕΛΤΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ELLINAIR

ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
MEDITERRANEAN PALACE, GRAND HOTEL PALACE

YΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ


ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΘΒΕ
ΠΡΑΞΗ


ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΘΒΕ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λένα Ευαγγέλου - Μαρία Γουγουτσά: Τ. 2315 200010 - 2315 200024|Ε. press@ntng.gr
ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ|www.ntng.gr
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελευταία Νέα
16.10.19 , 23:57 «Βουλιάζουν» τα Πανεπιστήμια με τις μετεγγραφές
16.10.19 , 23:56 Κατερίνα από GNTM: Το δύσκολο διαζύγιο των γωνιών της και το bullying
16.10.19 , 23:40 Καλλιστεία: Αυτή είναι η Σταρ Ελλάς 2019!
16.10.19 , 23:32 Η Volvo αποκαλύπτει το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της 
16.10.19 , 23:09 Τραμπ: Το PKK συνιστά μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από τον ISIS!
16.10.19 , 23:05 Η πρώτη φωτογραφία του νέου Honda Jazz
16.10.19 , 23:00 Globetrotters: Στέλιος & Μιχαήλ Άγγελος κάνουν πιρουέτες και εντυπωσιάζουν!
16.10.19 , 22:47 Globetrotters: Παντελής και Χρήστος έφτιαξαν χειροποίητο πούρο!
16.10.19 , 22:42 Αποκλειστικό: Καταγγελία αλιέων- Σκάνδαλο με τις βιντζότρατες!
16.10.19 , 22:36 Ζήνα Κουτσελίνη: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της!
16.10.19 , 22:12 Oι δυνάμεις Άσαντ καταλαμβάνουν πόλεις που είχαν χάσει από τους Κούρδους
16.10.19 , 22:04 Αυτές οι τροφές θα «ξεκόλλησουν» τον μεταβολισμό σας και θα χάσετε κιλά!
16.10.19 , 22:04 Μέρισμα από το υπερπλεόνασμα και στις επιχειρήσεις από την κυβέρνηση!
16.10.19 , 21:52 Ψήφος Ελλήνων εξωτερικού: Συμφώνησαν όλοι πλην ΣΥΡΙΖΑ στη διακομματική
16.10.19 , 21:35 «Τειρεσίας» και στις οφειλές ηλεκτρικού ρεύματος
14.10.19 , 08:38 Βίκυ Καγιά: Δείτε την κόρη της να ποζάρει αλά GNTM!
15.10.19 , 16:45 Κώστας Μπακογιάννης: Η σχέση με την πρώην σύζυγό του και η Σία Κοσιώνη!
13.10.19 , 11:06 Στεφανίδου-Ευαγγελάτος: Κουμπάροι στον γάμο γνωστής ποινικολόγου
14.10.19 , 22:44 GNTM: Δείτε τη μεταμόρφωση των κοριτσιών-Κάποιες έγιναν αγνώριστες!
15.10.19 , 11:13 GNTM: Πώς από κορίτσια της διπλανής πόρτας μεταμορφώθηκαν σε super models
16.10.19 , 00:01 GNTM: Ποια διαγωνιζόμενη αποχώρησε;
13.10.19 , 19:14 Η Μενεγάκη έκανε βόλτα στο πιο ασυνήθιστο μέρος
13.10.19 , 10:32 Το νέο ζευγάρι της showbiz: Απόδραση στη Μύκονο στα μέσα του Οκτώβρη
16.10.19 , 13:06 Τραγωδία σε παιδικό σταθμό: Μπομπονιέρες μοίρασαν στην κηδεία του Γιάννη
15.10.19 , 16:32 Τραγωδία σε παιδικό σταθμό: «Δεν πνίγηκε από φαγητό» λέει η δικηγόρος
14.10.19 , 13:38 Εκνευρίστηκε η Χοψονίδου: «Προκαλώ όποιον με έχει δει με νταντάδες…»
16.10.19 , 16:15 Ελένη Μενεγάκη: Μιλούσε στο τηλέφωνο και φώναζε - Τι συνέβη
14.10.19 , 10:52 GNTM: Ποια θα ξυρίσει το κεφάλι της; - Αγνώριστα τα κορίτσια
15.10.19 , 23:30 GNTM: «Είσαι μοντελάρα» - Οι κριτές την αποθέωσαν
14.10.19 , 09:41 GNTM: Makeover με κλάματα και νεύρα! - Δείτε το trailer
Back to Top