Κυριακάτικο brunch στο Χαλάνδρι!

H συνήθεια που έγινε λατρεία

Παλαιότερα, η λέξη brunch ήταν άγνωστη για τους περισσότερους από εμάς. Πλέον, η αγγλική αυτή συνήθεια έχει ενταχθεί πλήρως στη ζωή μας.

Τι είναι το brunch;

Με τη λέξη brunch, (breakfast + lunch), ορίζεται το γεύμα που, όπως λέει και το όνομα του, βρίσκεται ανάμεσα στο πρωινό και το μεσημεριανό. Και μάλιστα είναι τόσο πλούσιο και νόστιμo, που αντικαθιστά αυτά τα δυο γεύματα.

Tο brunch αποτελεί συνήθεια των Άγγλων ήδη από το τέλος του 19ου αιώνα και των Αμερικάνων από τη δεκαετία του 1930 και είναι πλέον μια από τις πιο δυνατές τάσεις στο φαγητό.

Το πρωινό μας δεν αποτελείται πλέον από καφέ και ένα τοστ ή μια τυρόπιτα στα γρήγορα. Στο brunch, μπορούμε να γευτούμε από κρουασάν μέχρι ομελέτες,  ακόμη και χάμπουργκερ ή σουφλέ και γλυκά.

Πλέον, πολλά είναι τα μαγαζιά που έχουν εντάξει το κυριακάτικο brunch στο μενού τους. Ένα από τα πιο πλούσια brunch, μπορείτε να βρείτε  στην κεντρική πιάτσα του Χαλανδρίου, σε ένα κουκλίστικο μεσογειακό μπιστρό, το Chapeau.

Ζεστό, φιλόξενο, με το χρώμα να δεσπόζει σε όλο το χώρο, το Chapeau είναι μια ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

Το brunch του σερβίρεται κάθε Κυριακή 11:00 – 17:00 σε μπουφέ και περιλαμβάνει: σάντουιτς, αβγά, τάρτες και pancakes, γιαούρτι με super foods και πολλά ακόμη, για τα οποία πληρώνεις 15 ευρώ μαζί με το ρόφημα της επιλογής σου, δηλαδή χυμό ή καφέ.

Μπορείτε να το απολαύσετε στο ισόγειο ή στον επάνω όροφο, που είναι ιδανικός για όσους αναζητούν λίγη ησυχία ιδιωτικότητα.

Η ποικιλία, η άριστη ποιότητα και η ζεστή φιλοξενία της ιδιοκτήτριας, Βούλας Ρακοπούλου, θα σας κάνουν σίγουρα να ξαναπάτε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top