20 χρόνια δίεση 101,3: Τρίτος καλεσμένος στο web live studio ο Μίλτος Πασχαλίδης

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μοιράζεται με τους ακροατές μουσικές ιστορίες και στιγμές, γεμάτες αλήθεια και αυθεντικότητα

Ο δίεση έκλεισε 20 χρόνια

Είκοσι χρόνια έκλεισε ο δίεση 101,3 και θυμόμαστε ακόμη τον ενθουσιασμό για κάθε τραγούδι που μας κέρδισε από το πρώτο άκουσμα. Με απόλυτη προσήλωση,  όλα αυτά τα χρόνια, στο ελληνικό, αλλά και ξένο ρεπερτόριο. 

Κάθε μουσική Βραδιά Δίεση που από το 2006 πρώτοι ξεκινήσαμε και αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή. Θυμόμαστε αμέτρητες θεατρικές Βραδιές Δίεση, συναυλίες, αλλά και εκπληκτικές εικόνες που απολαύσαμε στη μεγάλη οθόνη. 

Κορυφαία στιγμή το 2016,  οπότε  και ζήσαμε ένα μεγάλο όνειρο. Να ενώσουμε τις φωνές μας σε μία συναυλία- γιορτή της μουσικής μας.  Φέρνοντας, για πρώτη φορά μαζί,  επί σκηνής, τους τέσσερις σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού. 

Αυτή τη χρονιά, με τη συμπλήρωση των 20 χρόνων ζωής, δεν θυμόμαστε απλά όσα πέρασαν.  Γιορτάζουμε, με τον δικό μας τρόπο, και πάμε ένα βήμα πιο μπροστά.  Με κάτι καινοτόμο και διαφορετικό. Που έχει τη δική του ταυτότητα και προσωπικότητα...

Οι φωνές που μας ενώνουν έρχονται στο σπίτι μας. Στα πιο απρόβλεπτα live, με τα τραγούδια που αγαπάμε να ακούγονται αλλιώς. Ξεπερνώντας  τα σύνορα των Fm, δίνουμε εικόνα στη μουσική μας,  χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα δικτύωσης και τεχνολογίας αιχμής.

Τρίτος καλεσμένος μας ο Μίλτος Πασχαλίδης. Έρχεται, το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου στο web live studio του Δίεση 101,3 για να μοιραστεί μαζί μας μουσικές ιστορίες και στιγμές, γεμάτες αλήθεια και αυθεντικότητα.

Για να ζήσετε κι εσείς από κοντά αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία, δηλώστε συμμετοχή, στέλνοντας μήνυμα:

Γράφετε ΔΙΕΣΗ αφήνετε ένα κενό, το ονοματεπώνυμό σας, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ και το στέλνετε στο 54301.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top