Οδηγός διασκέδασης Star - Προτάσεις για θέατρο, σινεμά και μουσική!

Tα καλύτερα events για την εβδομάδα που έρχεται

Κινηματογραφικές πρεμιέρες, ξεχωριστές προτάσεις διασκέδασης για τα παιδιά και μουσικοθεατρικές παραστάσεις περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star.

Τα 39 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ, το πολυβραβευμένο έργο του John Buchan, ανεβαίνει στο θέατρο Πόλη, σε σκηνοθεσία Σπύρου Σπαντίδα. Όλα ξεκινούν από μια δολοφονία! Τέσσερις ηθοποιοί εναλλάσσονται σε 139 ρόλους και χαρίζουν γέλιο. Στα highlightsτης παράστασης οι πολλές σκηνικές αλλαγές, οι μουσικές και οι φαντασμαγορικοί φωτισμοί! Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Σπύρος Σπαντίδας, Χάρης Σώζος ,Φώτης Κέπελης, Μάρα Δαρμουσλή. Δευτέρα στις 19:00 & Τρίτη στις 21:00 από 16 Οκτωβρίου στο θέατρο Πόλη.

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης Ντάρεν Αρονόφκσι, έχοντας δίπλα του ένα δυνατό καστ ηθοποιών, επιστρέφει στους κινηματογράφους με τη ΜΗΤΕΡΑ, ένα σκοτεινό θρίλερ. Στο έργο ένα ζευγάρι, ζει ήρεμο κι ευτυχισμένο στο τεράστιο σπίτι του στην εξοχή, μέχρι που απρόσκλητοι και παράξενοι επισκέπτες κάνουν αναπάντεχα την εμφάνισή τους. Με τους: Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Εντ Χάρις, Μισέλ Φάιφερ.

Η Σβετλάνα Ζαχάροβα, η κορυφαία χορεύτρια του κόσμου έρχεται για δύο παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Γεμάτη πάθος και ενέργεια η μεγάλη ντίβα του σύγχρονου χορού θα παρουσιάσει, μαζί με κορυφαίους σολίστες, τρεις διαφορετικές δημιουργίες διάσημων χορογράφων που όμως έχουν όλες κάτι κοινό, μιλούν για την αγάπη! Πότε: 24 και 25 Οκτωβρίου 2017. Ώρα έναρξης: 20:30.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Μυρτώ Αλικάκη και η Αναστασία Μουτσάτσου, οι τρεις γυναίκες που πέρυσι συγκίνησαν με την παράσταση τους, δίνουν ξανά ραντεβού στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Λένε λόγια και τραγούδια αγάπης και παρασέρνουν το κοινό σε ένα ταξίδι συναισθημάτων. Mην τις χάσετε!  Για 6 Σάββατα, από 14 Οκτωβρίου. Ώρα Έναρξης: 23:00.

Για τους μικρούς μας φίλους, αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος... Ανοίγει Μουσείο Παιχνιδιών στο Παλαιό Φάληρο! Πάνω από 20.000 κούκλες, στρατιωτάκια και άλλα ξεχωριστά αντικείμενα από την Ελλάδα και το εξωτερικό σας περιμένουν στο Μουσείο Μπενάκη. Χάρη στη συλλέκτρια Μαρία Αργυριάδη, θα δείτε πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί θα μάθετε τα πάντα για τα παιχνίδια! Διεύθυνση: Λεωφ. Ποσειδώνος 14 & Τρίτωνος 1, 175 61 Παλαιό Φάληρο.

Πότε: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο-Κυριακή: 10:00 - 18:00 από τις 26 Οκτωβρίου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top