Οδηγός διασκέδασης Star - Προτάσεις για θέατρο, σινεμά και μουσική!

Τα καλύτερα events για την εβδομάδα που έρχεται!

Κινηματογραφικές πρεμιέρες, πολιτιστικές εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις που ξεχωρίζουν περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star.

Το ταξίδι που έκανε ο σπουδαίος λογοτέχνης Γεώργιος Βιζυηνός στην Πόλη, προκειμένου να γίνει παραγιός ενός τυραννικού ράφτη αναβιώνει στην θεατρική σκηνή. Την παράσταση που ξεκινά περιοδεία στην Αττική σκηνοθετεί ο Δήμος Αβδελιώδης, ενώ τους ρόλους τους διηγήματος ενσαρκώνει η Ιωάννα Παππά. Παράσταση «Το Μόνον Της Ζωής Του Ταξείδιον» - Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Ο σκηνοθέτης του Ιντερστέλαρ, Κρίστοφερ Νόλαν επιστρέφει στους κινηματογράφους με μια επική ταινία και εικόνες που προκαλούν δέος. Το story είναι πέρα για πέρα αληθινό: Στρατιώτες της Μεγάλης Βρετανίας μάχονται τον εχθρό στη "Δουνκέρκη", κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο προσπαθώντας να σωθούν.... Αγλλο-ολλανδο-γαλλο-αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν με τους: Φιόν Γουάιτχεντ, Μπάρι Κέογκαν, Μαρκ Ρέιλανς, Τομ Χάρντι, Κίλιαν Μέρφι.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και τραγουδούν για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ στο Ηρώδειο! Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής με την μοναδική Μαρία Φαραντούρη και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη θα βαδίσουν στα μουσικά μονοπάτια του Μίκη Θεοδωράκη και θα συνεπάρουν το κοινό. Μην τους χάσετε... Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Μια μουσική βραδιά γεμάτη «Pathos» υπόσχεται η Κάτια Πάσχου στις 4 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Βράχων. Η γνωστή σοπράνο τη βοήθεια του κιθαρίστα Κωνσταντίνου Τζώλου θα μας ταξιδέψει στο Παρίσι της Κάρμεν του Μπιζέ και της Εντίθ Πιάφ, τραγουδώντας παράλληλα κομμάτια και σύγχρονων συνθετών. Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης μας προσκαλεί σε ένα πλούσιο Φεστιβάλ γεμάτο εκδηλώσεις και αγαπημένους καλλιτέχνες. Από τις 31 Αυγούστου έως τις 8 Οκτωβρίου, στο Άλσος Νέας Σμύρνης, σας περιμένουν γνωστές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, μουσικά αφιερώματα, κινηματογραφικές προβολές και παιδικό θέατρο! Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ό,τι και αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα

Επιμέλεια-παρουσίαση: Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)
Facebook/Instagram: Anna Stamatiadou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top