Τα «Φτηνά Τσιγάρα» αποχαιρετούν το καλοκαίρι

Διπλή προβολή στο Χυτήριο

Τα «Φτηνά Τσιγάρα» αποχαιρετούν το καλοκαίρι

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Το φιλμ είναι ένας αταξινόμητος συνδιασμός ποιητικού κινηματογράφου και εκρηκτικής κωμωδίας

Έγινε “κινηματογραφικός θεσμός”,οι νέοι αλλά και όσοι έχουν  νεανική φρεσκάδα,κάθε καλοκαίρι να βλέπουν έστω μια φορά τα «Φτηνά Τσιγάρα». Η ταινία γεμίζει σε όλη την Ελλάδα καλοκαιρινά σινεμά,πλατείες,αυτοσχέδια φεστιβάλ από αναρχοαυτόνομους έως φεστιβάλ πολιτικών νεολαίων,αλλά και ταράτσες με βιντεοπροτζέκτορες.
 
Το φιλμ είναι ένας αταξινόμητος συνδιασμός ποιητικού κινηματογράφου και εκρηκτικής κωμωδίας.Με την σκηνή στο τρόλεϋ,τα περιστέρια και το ατέλειωτο φιλί,να είναι τόσο πρωτότυπη που στον παγκόσμιο κινηματογράφο δεν μπορείς να βρεις κάτι ανάλογο.Πάνω από όλα όμως τα”Φτηνά Τσιγάρα” είναι μια ταινία αντρικού ρομαντισμού.

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι με μια διπλή προβολή στις 21:00 και στις 23:00 στα ΧΥΤΗΡΙΟ με δωρεάν είσοδο και από του χρόνου ελπίζουμε η έρημη πανεπιστημίου του Δεκαπενταύγουστο για μια μέρα να μετονομάζεται σε οδός «Φτηνών Τσιγάρων».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top