«Με το φως της Άνοιξης»: Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται την Καλλιόπη Βέττα

Την Τετάρτη 22 Μρτίου στην Τεχνόπολη

«Με το φως της Άνοιξης»: Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται την Καλλιόπη Βέττα

Με ανοιξιάτικη διάθεση το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται την Καλλιόπη Βέττα σε μία συναυλία με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 8:30μ.μ. στην Τεχνόπολη.

Ένα ταξίδι σε μελωδικά μονοπάτια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, με ιδιαίτερη αναφορά στον Μίκυ Θεοδωράκη, που καλύπτει πολλά είδη ελληνικής μουσικής, με mainstream επί το πλείστων ρυθμούς και διάθεση για μια ευχάριστη βραδιά με εκπλήξεις, μελωδίες και ταξίδια σε όλα αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε, να ζούμε και να ονειρευόμαστε...

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Άγγελος Ηλίας

Η Καλλιόπη Βέττα είναι τραγουδίστρια με μεγάλη προσωπική δισκογραφία και συμμετοχές σε πολλές διεθνείς δισκογραφικές συλλογές. Έχει δώσει πολλές συναυλίες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σε σημαντικά θέατρα και συναυλιακούς χώρους, ενώ συμμετείχε και σε σπουδαίες μουσικοθεατρικές παραστάσεις.


Συνεργάστηκε με αξιόλογους συνθέτες και στιχουργούς όπως Νικόλα Πιοβάννι, ΛορένναΜκ. Κέννιτ, Γιάννη Κ. Ιωάννου, Χρ. Λεοντή, Γ. Μαρκόπουλο, Ν. Μαυρουδή, Π. Θαλασσινό, Μ. Πασχαλίδη Μ. Ελευθερίου κ.ά. αλλά και με ερμηνευτές όπως Γ. Νταλάρα Μ. Φραγκούλη, Λ. Μαχαιρίτσα κ.α.
Η μακρόχρονη συνεργασία που έχει με τον Μίκη Θεοδωράκη απέδωσε το 2016 το βιβλίο -Cd «Στους Δρόμους του Μίκη, η Καλλιόπη Βέττα ερμηνεύει Θεοδωράκη» με τραγούδια του σπουδαίου μας συνθέτη.

Οργάνωση: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων:
Αεριοφυλάκιο 1- Αμφιθέατρο
Πειραιώς 100, Γκάζι
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»,
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top