«Η Κακιά Μάγισσα παραιτείται»: Το νέο εκπληκτικό παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά της Αλεξάνδρας Τσόλκα

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τους μικρούς αναγνώστες στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» στην Κηφισιά

«Η Κακιά Μάγισσα παραιτείται»: Το νέο εκπληκτικό παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά της Αλεξάνδρας Τσόλκα

Ένα μαγικό παραμύθι  με την υπογραφή της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Τσόλκα, κάνει την εμφάνισή του… έτοιμο να ταξιδέψει τους αναγνώστες του σε ένα φανταστικό κόσμο!

«Η Κακιά Μάγισσα παραιτείται» είναι ο τίτλος του παραμυθιού από τις εκδόσεις Μεταίχμιο,  ενώ η εικονογράφηση της Σοφίας Παπαδοπούλου μας κεντρίζει με την πρώτη ματιά το ενδιαφέρον!

Μάλιστα, την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 6 μ.μ, οι μικροί αναγνώστες μπορούν να χαρούν μια εκδήλωση στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» στην Κηφισιά (Λ.Κηφισίας 310), με αφορμή το ολοκαίνουργιο παραμύθι! Μαζί θα είναι η συγγραφέας, η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου και ο σεναριογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Αποστόλου.

Λίγα λόγια για την «Κακιά Μάγισσα» που… παραιτείται

Η Κάκια δουλεύει τα καλοκαίρια ως η Κακιά Μάγισσα των παραμυθιών. Όταν τελειώνει η δουλειά της χτυπάει την κάρτα της, βγάζει το μακιγιάζ και επιστρέφει σπίτι της. Η Κάκια αγαπάει πολύ τα παιδιά αλλά, όταν έψαχνε για δουλειά, ο μόνος ρόλος που είχε απομείνει, επειδή δεν τον ήθελε κανείς άλλος, ήταν αυτός της Κακιάς Μάγισσας.

Στεναχωριόταν, όμως, που τρόμαζε τα παιδιά, που έπρεπε να είναι και κακιά, αλλά και κακάσχημη, εκείνη που ήταν στ’ αλήθεια μια κοκέτα και επιπλέον δεν της άρεσε να φοράει μαύρα. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, δεν είχε και πολλή δουλειά, γιατί στα καινούργια παραμύθια δεν υπήρχαν Κακές Μάγισσες.

Για όλα αυτά αποφάσισε να μιλήσει στους συναδέλφους της, στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Παραμυθιών!

Η συγγραφέας

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα γεννήθηκε στο Αγρίνιο, από όπου έφυγε σε ηλικία 3 χρόνων. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο Νέο Ηράκλειο. Έχει εργαστεί για τις εφημερίδες Επενδυτής, Εξουσία, Τα Νέα, Ελεύθερος Τύπος, Αποκαλύψεις, για τα περιοδικά Down Town, People, Nitro, Esquire, Γυναίκα και Pink, για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Planet και ΝΕΤ και για τους τηλεοπτικούς σταθμούς Μega, Ant1, Star και Alter.

Σήμερα συνεργάζεται με το κανάλι Ε και την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», τα site Tam Tam και Κουρδιστό Πορτοκάλι, το περιοδικό Down Town και την κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος». Έχει γράψει σενάρια για τον Ant1 και τη ΝΕΤ, ένα βιβλίο πολύ σύντομων ιστοριών (Σημείο Επαφής), μια βιογραφία (Μαρλέν Καρέρ: Η ζωή ένα πάρτι), μία συλλογή διηγημάτων (Κοιμόταν μαζί τους) κι ένα μυθιστόρημα (Με ένα πλοίο που το έλεγαν Λα Λορελάι). Έχει σπουδάσει υποκριτική στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες, την Ειρήνη και τη Μαρία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top