Στο «φως» τα... μυστικά του Μπομπ Ντίλαν

Συλλογή 6.000 αντικειμένων θα εκτεθεί στο Παρίσι

Στο «φως» τα... μυστικά του Μπομπ Ντίλαν
Στο Παρίσι θα εκτεθεί συλλογή 6.000 αντικειμένων του Μπομπ Ντίλαν που μέχρι σήμε��α δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας. Η συλλογή περιλαμβάνει αντικείμενα από την πρώτη εμφάνιση του Ντίλαν στην μουσική σκηνή και εκτίνεται σε πολλές δεκαετίας της μακρόχρονης καριέρας του, με ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, βίντεο από συναυλίες, χειρόγραφους στίχους και επιστολές, ταινίες, φωτογραφίες, μουσικά όργανα και πολλά άλλα κειμήλια.

Ο Τζορτζ Κάιζερ, από το Ίδρυμα για την Οικογένεια και το Πανεπιστήμιο της Τάλσα αγόρασε την συλλογή, η οποία εκτιμάται στα 15 με 20 εκατ. δολάρια. Η συλλογή βρίσκεται, όπως αναφέρουν οι New York Times καθοδόν προς την Οκλαχόμα και θα αποκτήσει μόνιμη στέγη στο Brady Arts District, της Τάλσα, ύστερα από δύο χρόνια, αφού πρώτα καταγραφεί και ψηφιοποιηθεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το υλικό της συλλογής είναι περισσότερο από ό,τι μπορούσαν να φανταστούν οι ειδικοί που μελετούν τη ζωή του Ντίλαν, που πλέον είναι 74 χρόνων, και προσφέρει μία συνολική εικόνα της ζωής ενός φανερά μυστικοπαθούς μουσικού. Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top