San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα- Ταινία καταστροφής με τον Ντουέιν Τζόνσον

Βγαίνει στους κινηματογράφους στις 4 Ιουνίου

San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα- Ταινία καταστροφής με τον Ντουέιν Τζόνσον

Μετά την ενεργοποίηση του διαβόητου ρήγματος του Σαν Αντρέας και τον τρομερό σεισμό 9 ρίχτερ που προκάλεσε, ένας πιλότος διασωστικού ελικοπτέρου (Ντουέιν Τζόνσον) με την εν διαστάσει σύζυγό του (Κάρλα Γκουτζίνο) θα μεταβούν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο για να σώσουν την μοναχοκόρη τους.

San Andreas_poster.jpg

Το επικίνδυνο ταξίδι είναι μόνο η αρχή: πάνω που πιστεύουν ότι τα χειρότερα πέρασαν, νέα εμπόδια και αντιξοότητες θα εμφανιστούν στον δρόμο τους.

Η περιπέτεια δράσης «San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα» σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεργασία του Ντουέιν Τζόνσον με τον σκηνοθέτη Μπραντ Πέιτον, μετά τη συνεργασία τους στο «Journey 2: The Mysterious Island».

Στην ταινία θα δούμε επίσης την Κάρλα Κουτζίνο («Night at the Museum», «Entourage»), την Αλεξάντρα Νταντάριο («Percy Jackson: Sea of Monsters», «True Detective»), την Άρτσι Παντζάμπι («The Good Wife») και τον υποψήφιο για Όσκαρ, Πολ Τζιαμάτι («Cinderella Man»).

Πρωταγωνιστούν:
Ντουέιν Τζόνσον, Κάρλα Γκουτζίνο, Αλεξάντρα Νταντάριο, Άρτσι Παντζάμπι, Πολ Τζιαμάτι, Χιούγκο Τζονστόουν-Μπερτ, Κάιλι Μινόγκ

Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον
Σενάριο: Κάρλτον Κιούζ

Παραγωγή: Μπο Φλιν
Φωτογραφία: Στιβ Γιέλντιν
Καλλιτεχνική Διεύθυνση Μπάρι Κούσιντ

Μοντάζ: Μπομπ Ντούκσεϊ
Μουσική: Άντριου Λόκινγκτον

Κοστούμια: Γουέντι Τσακ
Διάρκεια: 114’
Ημερομηνία Εξόδου: 4 Ιουνίου
Διανομή:
Tanweer

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top