Κώστας Γαβράς: Οι δανειστές θέλουν κάποιον yes-man

Φέτος ο Έλληνας σκηνοθέτης είναι το τιμώμενο πρόσωπο στις Κάννες

 Κώστας Γαβράς: Οι δανειστές θέλουν κάποιον yes-man

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κώστας Γαβράς δήλωσε πως «υπάρχει ένα νέο κίνημα στην Ελλάδα και κάποιοι δεν θέλουν να πετύχει».

Ο σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές που βρίσκεται σε εξέλιξη λέγοντας χαρακτηριστικά: «θέλουν να ξανάρθουν οι άλλοι και να κάνουν αυτά που θέλουν. Να μην υπάρχει καμιά αντίσταση», ενώ συμφωνεί με την τακτική του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στις διαπραγματεύσεις, καθώς όπως λέει: «ο Βαρουφάκης μίλησε ως ίσος προς ίσον. Κι αυτό δεν το θέλουν. Θέλουν κάποιον yes-man…».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα μπορούν και πρέπει να αλλάξουν, ακόμα για την πολιτική κατάσταση, τονίζοντας πως ο ελληνικός λαός πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι νέος, δεν έχει παρελθόν, γιατί δεν αναλαμβάνουν το θάρρος να τον ψηφίσουν όλοι, να δούμε τι θα κάνει για να αλλάξουν τα πράγματα».

Να υπενθυμίσουμε ότι φέτος ο Κώστας Γαβράς επιστρέφει στις Κάννες ως το τιμώμενο πρόσωπο του 68ου φεστιβάλ και με αφορμή αυτό το γεγονός, η διεύθυνση έχει προγραμματίσει, για σήμερα Δευτέρα, την προβολή της κλασικής ταινίας του «Ζ», σε μορφή που έχει αποκατασταθεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top