Κατρίν Ντενέβ:«Δεν υπάρχουν πια σταρ στην Γαλλία»

"Σιχαίνομαι τις selfies" συμπλήρωσε η σπουδαία ηθοποιός

Κατρίν Ντενέβ:«Δεν υπάρχουν πια σταρ στην Γαλλία»
Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της ταινία, «La Tête Haute» (Head High) στο 68ο Φεστιβάλ των Καννών, η Κατρίν Ντενέβ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Journal du Dimanche» και μίλησε για τα social media, τις selfies αλλά και για το αν υπάρχουν αληθινοί σταρ.

Η σπουδαία ηθοποιός του Γαλλικού σινεμά δήλωσε: «Δεν υπάρχουν πια σταρ στην Γαλλία. Ο σταρ είναι κάποιος που πρέπει να τον βλέπουν λίγο και μετά να παραμένει διακριτικός, συγκρατημένος. Με την έναρξη της ψηφιακής εποχής, η εισβολή γίνεται παντού και στο κάθε τι, κάθε στιγμή. Βλέπου ένα τεράστιο αριθμό ανθρώπων που είναι πολύ διάσημος, που έχουν εκατομμύρια followers και δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα».

Σε ότι αφορά τα social media και τις selfies ήταν απόλυτη: «Βρίσκω το κινητό τηλέφωνο πολύ χρήσιμο αλλά το κλείνω όταν χρειάζεται. Δεν δειπνώ με το κινητό μαζί μου. Είναι υπέροχο να μπορείς να παίρνεις φωτογραφίες αλλά σιχαίνομαι τις selfies… το να παίρνεις φωτογραφίες τον εαυτό σου συ��έχεια και να τις δείχνεις στο FaceTime, κάνει τα πάντα πολύ μπανάλ. Είναι απαίσιο, αυτή η αίσθηση ότι πάντοτε βρισκόμαστε στην διαδικασία να κοιτάμε τους εαυτούς μας να κάνουμε κάτι και να μην ζούμε».

Αύριο, Τετάρτη 13 Μαϊου η 71χρονη ηθοποιός θα περπατήσει για πολλοστή φορά στο κόκκινο χαλί του Palais de Festival για την έναρξη της 68ης διοργάνωσης που ξεκινάει με την ταινία της Εμανουέλ Μπερκό «Το κεφάλι ψηλά», η οποία πραγματεύεται την ιστορία ενός παραστρατημένου εφήβου που έχει στο πλευρό του μια δικαστή η οποία προσπαθεί να τον βοηθήσει να επανενταχτεί στην κοινωνία. Την Ντενέβ στον ρόλο της δικαστού πλαισιώνουν ο πρωτοεμφανιζόμενος Ροντ Παραντό και οι Μπενουά Μαζιμέλ και Σαρά Φορεστιέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top