Πλήθος επωνύμων στην επίσημη πρεμιέρα των «Ψύλλων στ’ αυτιά»!

ΔΕΙΤΕ ποιοι βρέθηκαν στο θέατρο Αλίκη

Πλήθος επωνύμων στην επίσημη πρεμιέρα των «Ψύλλων στ’ αυτιά»!

​Την επίσημη πρεμιέρα της έκανε η παράσταση «Ψύλλοι στ’ αυτιά» στο Θέατρο Αλίκη.

Πρόκειται για την ξεκαρδιστική φάρσα του Georges Feydeau που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας.

3839_AIVAZIS_KSEKOYKIS_LEMPESI_VALTINOS_21012014.jpg

3807_KIKI_DIMOYLA_ME_TIN_KORI_TIS_21012014.jpg

Τους ηθοποιούς Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Βίκυ Σταυροπούλου, Κώστα Αποστολάκη, Σοφία Μουτίδου, Πάνο Βλάχο, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Μίνα Αδαμάκη που πρωταγωνιστούν στην παράσταση τίμησε με την παρουσία του πλήθος επωνύμων μεταξύ αυτών οι Κική Δημουλά με την κόρη της, Αντώνης Βλοντάκης,Κορίνα Στεργιάδου, Αντώνης Αγγελόπουλος, Αγγελική Λάμπρη Γιάννης Αϊβάζης,Πέτρος Ξεκούκης, Νταίζη Λεμπέση, Γρηγόρης Βαλτινός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης,Τρύφωνας Καρατζάς, Ντίνος Καρύδης Χρήστος Σπανός,Ευτυχία Γιακουμή , Κλέλια Ρένεση, Χρύσπα, Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

3822_VLONTAKIS_STERGIADOY_21012014.jpg

3934_STAYROPOYLOY_ME_TIN_KORI_TIS_DANAI_MPARKA_21012014.jpg
Το γαϊτανάκι της κωμωδίας αρχίζει να ξετυλίγεται όταν η Γκαμπριέλ, μετά από χρόνια οικογενειακής ευτυχίας, αρχίζει να αμφιβάλλει για την πίστη του συζύγου της, Βικτόρ-Εμμανουέλ και εκμυστηρεύεται την ανησυχία της στην παλιά της φίλη Λυσιέν.

Για να «δοκιμάσουν» τον Βικτόρ, του γράφουν μια επιστολή κλείνοντάς του ραντεβού σε ένα αμφιβόλου φήμης ξενοδοχείο. Αυτό που αγνοούν είναι ότι στο ίδιο ξενοδοχείο εργάζεται ως θυρωρός ο συνήθως πιωμένος που είναι ο σωσίας του Βικτόρ! Όταν όλοι οι ήρωες του έργου καταφθάνουν στο ξενοδοχείο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, το φυτίλι της φάρσας πυροδοτείται.

Aπόδοση: Θοδωρής Πετρόπουλος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top