Σε δύσκολη οικονομική κατάσταστη το ίδρυμα Τζένη Καρέζη

Εκπέμπει SOS ο Κωνσταντίνος Καζάκος

Σε δύσκολη οικονομική κατ��σταστη το ίδρυμα Τζένη Καρέζη
​Σήμα κινδύνου στέλνει και ζητά βοήθεια ο Κωνσταντίνος Καζάκος, γιος της αείμνηστης ηθοποιού, Τζένης Καρέζη, σχετικά με το ομώνυμο ίδρυμα, το οποίο κινδυνεύει με λουκέτο.
«Εκπέμπουμε SOS, γιατί βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και θα αναγκαστούμε να σταματήσουμε να προσφέρουμε το σημαντικό έργο της ανακουφιστικής και παρηγορητικής αγωγής στους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος από τη θέση του προέδρου του ιδρύματος Τζένη Καρέζη.
Μάλιστα, ο ίδιος εξηγεί: «Τα ετήσια έξοδα του ιδρύματος είναι 40.000 ευρώ και η αλήθεια είναι πως αν δεν βρεθεί οικονομική στήριξη, δεν θα αντέξουμε περισσότερο από ένα χρόνο».
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος επεσήμανε πως το ίδρυμα δεν παίρνει καμιά κρατική επιχορήγηση και στηρίζεται μόνο στις χορηγίες και τις δωρεές των ανθρώπων που αναγνωρίζουν το έργο που γίνεται σε αυτό.
Να θυμίσουμε πως το ίδρυμα Τζένη Καρέζη ιδρύθηκε το 1992, λίγο μετά το θάνατο από καρκίνο της αείμνηστης ηθοποιού, για να τιμηθεί η μνήμη της από την οικογένεια της και τους φίλους της. Το κτίριο όπου στεγάζεται το ίδρυμα επί της οδού Κορινθίας 27, ήταν γενναιόδωρη προσφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το 1998.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top