Δείτε πρόβες από την επιθεώρηση «Θα σε πάρω να φύγουμε»

Με 35μελή θίασο από ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς και χορευτές

Δείτε πρόβες από την επιθεώρηση  «Θα σε πάρω να φύγουμε»
​Η επιθεώρηση επιστρέφει και ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα ετοιμάζεται να λάβει χώρα στο θέατρο Badminton.
Το «Θα σε πάρω να φύγουμε» αφηγείται την ιστορία της στην Ελλάδα από το 1935 και μετά.
Πρωταγωνίστρια είναι η ίδια η «Κυρία Επιθεώρηση», που επιστρέφει στη σκηνή για να ταξιδέψει τον εγγονό της, κομπέρ των σημερινών επιθεωρήσεων, πίσω στο χρόνο, στις σημαντικότερες στιγμές της, από τα μπουλούκια του '30 ως τις παραμονές της Απριλιανής Χούντας.
Ένας 35μελής θίασος από ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς και χορευτές – η «dream team» του ελληνικού μουσικού θεάτρου - ζωντανεύει τις περιπέτειες, τα σουξέ και τους έρωτες της «Κυρίας Επιθεώρησης» σε σκηνοθεσία και χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού.
Τα κείμενα και οι νέοι στίχοι είναι του Άγγελου Πυριόχου, ενώ για τη μουσική και τις νέες συνθέσεις υπεύθυνος είναι ο Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος διευθύνει και την Ορχήστρα, όπως έκανε για πολλές δεκαετίες στην ιστορία του είδους. Το εντυπωσιακό σκηνικό περιβάλλον υπογράφει η Εύα Νάθενα, η οποία επιπλέον σχεδιάζει πάνω από 300, αντιπροσωπευτικά της εποχής, λαμπερά κοστούμια.
Στον 35μελη θίασο πρωταγωνιστούν:

Στον ρόλο της «Κυρίας Επιθεώρησης»: Αντώνης Λουδάρος, η Τάνια Τρύπη, ο Μέμος Μπεγνής, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Μιχάλης Μαρίνος και στον ρόλο του Κόμπερ ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Δείτε το ρεπορτάζ από τις πρόβες και τις δηλώσεις των συντελεστών.
Παραστάσεις:
Τετάρτη, Κυριακή: 19:30
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 20:30
Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη Ζώνη: 38 ευρώ
Α Ζώνη: 30 ευρώ
Β Ζώνη: 24 ευρώ
Γ Ζώνη: 18 ευρώ
Δ Ζώνη: 10 - 7 ευρώ
Προπώληση: στα ταμεία του Θεάτρου Badminton, www.abcd.gr , 210-8840600, www.viva.gr , 13855 & στα καταστήματα Public, Forthnet.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top