«Λουκέτο» σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους έως τις 19 Μαρτίου

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων

«Λουκέτο» σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους έως τις 19 Μαρτίου
Κλειστά θα είναι τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι έως και την ερχόμενη Τρίτη 19 Μαρτίου. Οι εργαζόμενοι του πρώην ΥΠΠΟ κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, καθώς αντιδρούν στο νέο οργανόγραμμα που πρότεινε η Γενική Γραμματεία Πολιτισμού, το οπίο σύμφωνα με τα λεγόμενα τους αποτελεί «ταφόπλακα» για τον πολιτισμό.
Η Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Αττικής - Στερεάς και Νήσων, αποφάσισε τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες μέχρι τι�� 19 Μαρτίου, καθώς και καθημερινές συγκεντρώσεις και συνελεύσεις στις 8 το πρωί, στο κεντρικό κτίριο του πρώην ΥΠΠΟ, στην οδό Μπουμπουλίνας.
Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου, έγινε στις 8 το πρωί συγκέντρωση και συνέλευση για να εκτιμηθεί το προσχέδιο Οργανισμού, ενώ στις 11:30 θα ακολουθήσει συγκέντρωση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στις 15.30.
Την Πέμπτη 14 Μαρτίου, οι εργαζόμενοι θα απεργήσουν μαζί με τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ), τον Σύλλογο Εκτάκτων Αρχαιολόγων (ΣΕΚΑ) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημόσιο (ΠΟΕΙΔΔ), ενώ την Παρασκευή, μετά τη συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί πορεία στο χώρο, όπου θα συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης ή σε περίπτωση που δεν συνεδριάσει, έξω από την Ακρόπολη.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top