«Ready To Die»… o Iggy Pop!

Ετοιμάζεται και ταινία που θα παίξει με τον Bowie!

«Ready To Die»… o Iggy Pop!

​Ο 66χρονος Iggy Pop, «νονός του Punk Rock» και ηγέτης του θρυλικού συγκροτήματος The Stooges κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Ready To Die», στα τέλη Απριλίου.

Στο νέο δίσκο συμπεριλαμβάνονται και νέα κομ��άτια με την ονομασία «Burn», «Job», «Sex & Money» καθώς και το ομώνυμο «Ready To Die» και αυτή θα είναι και η πρώτη δουλειά με νέο υλικό από τους Iggy Pop, με τους James Williamson και Scott Asheton, έπειτα το «Raw Power» του 1973. Στο μπάσο, στη θέση του μακαρίτη Ron Asheton θα βρίσκεται ο Mike Watt.

Αλλά και κινηματογραφικά θα κάνει την εμφάνιση του ο Iggy Pop, στο πλευρό του David Bowie που θα «συναντηθούν» ξανά. Αυτή τη φορά στην ταινία που ετοιμάζεται για αυτούς, με τον τίτλο «Lust for life».

627.jpg

Πρόκειται για ένα φιλμ της δεκαετίας του ’70 που μάς μεταφέρει στο Δυτικό Βερολίνο, όπου οι δύο καλλιτέχνες κατέφυγαν για ένα μεγάλο διάστημα της ζωής τους - σε μια μυθική πόλη εκείνης της εποχής.
Η σκηνοθεσία είναι του Gabriel Range, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Robin French, έχοντας ως οδηγό του τις βιογραφίες και των δύο μουσικών - «David Bowie: Starman» και «Iggy Pop: Open Up and Bleed» -, δια χειρός Paul Trynka.
Βασικός άξονας του φιλμ είναι η συνάντηση και η δημιουργική σχέση του Bowie και του Iggy Pop. Μαρτυρίες, σχετικά βιβλία, συνεντεύξεις των ίδιων και άλλων μουσικών αποτελούν το ιστορικό υλικό πάνω στο οποίο θα βασιστεί η ταινία που θέλει να φωτίσει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αλλά και μυθικές στιγμές της pop κουλτούρας.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top