Αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου ο Γιάννης Μπέζος;

Τι αποκαλύπτει ο δημοφιλής ηθοποιός

Αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου ο Γιάννης Μπέζος;
​Μπορεί η «Κλινική Περίπτωση» να μη συνεχίστηκε , ωστόσο παρά την πίκρα και τη στεναχώρια του Γιάννη Μπέζου, όπως και όλων των συντελεστών της σειράς, ο ίδιος παραδέχεται:
«Ο κόσμος αγάπησε πολύ αυτή τη δουλειά και εμείς δίναμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πέσαμε θύματα της άγριας κρίσης» και συμπληρώνει: «Έχω κάνει πολλή τηλεόραση. Τώρα θέλω να απέχω, πόσο δε μετά την τροπή που πήρε η ιστορία με την “Κλινική Περίπτωση”. Μπορεί να κάνω κάποιο guest αν προκύψει κι αυτό, σειρά όπως έκανα μέχρι τώρα όμως, δε θα κάνω».
Ο δημοφιλής ηθοποιός ετοιμάζει την «Αντιγόνη» του Ανούιγ στο Νέο Ελληνικό Θέατρο, στην οποία θα αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία αλλά και το ρόλο του Κρέοντα, ενώ για πρώτη φορά θα δουλέψει για πρώτη φορά με την κόρη του, που θα ενσαρκώσει την Αντιγόνη.
Παράλληλα, σε εκκρεμότητα είναι το αν θα αναλάβει το θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Ωστόσο, όπως λέει ο ίδιος: «Είναι κάτι που μ’ενδιαφέρει, αλλά η θέση του διευθυντή της πρώτης κρατικής σκηνής μας έχει απαιτήσεις και αν τελικά μου ανατεθεί , θα έχω πάρα πολλή δουλειά μου αλλά και πολλές επιθέσεις να δεχτώ…»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top