Πορτοκάλογλου-Πλιάτσικας: «Ο Μάνος Ξυδούς ήταν ο συνδετικός μας κρίκος»

Τι λένε οι δυο καλλιτέχνες που φέτος συνεργάζονται στη σκηνή του Gazoo

Πορτοκάλογλου-Πλιάτσικας: «Ο Μάνος Ξυδούς ήταν ο συνδετικός μας κρίκος»
​Αν και οι συναντήσεις τους γίνονται τα καλοκαίρια, μιας που κατάγονται και οι δύο από το Πήλιο, φέτος ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου συναντώνται στη σκηνή του gazoo και γεμίζουν με τη μουσική τους τις νύχτες της Αθήνας.
Ωστόσο, οι ίδιοι δεν παραλείπουν να αναφερθούν σε συνέντευξη τους στο φλέγον ζήτημα της χώρας, την οικονομική κρίση. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου παραδέχεται: «Έχω κάνει κι εγώ υπερβολές, ίσως και γι΄αυτό να έγραψα πριν 10 χρόνια “τα είχα όλα μια φορά μα ήθελα παραπάνω”».
Σχετικά με τα σουξέ της εποχής και τη δισκογραφία όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, ο Φίλιππος Πλιάτσικας απαντά: «Η ίδια η δισκογραφία ήταν αυτή που επέλεξε να επενδύσει σ’ένα είδος μουσικής που σε επίπεδο χρόνων, δεν φέρνει τίποτα».
Οι δύο καλλιτέχνες αναφέρουν πως έχουν σκεφτεί να τα παρατήσουν κατά τη διάρκεια της πορείας τους. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου λέει χαρακτηριστικά: «Το έχω σκεφτεί 2-3 φορές και μάλιστα από μια τέτοια κρίση, βγήκε ένα πολύ δυνατό τραγούδι “Tα καράβια μου καίω”». Aπό την άλλη, ίσως είναι αρκετοί αυτοί που δεν ξέρουν πως ο Φίλιππος Πλιάτσικας είχε αφήσει τη μουσική για δύο χρόνια και είχε ανοίξει πιτσαρία!
Δείτε όλο το ρεπορτάζ και τι λένε για το Μάνο Ξυδούς!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top