Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν με ενδιαφέρει… να ενδιαφέρω!»

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια αποκαλύπτεται...

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν με ενδιαφέρει… να ενδιαφέρω!»
​Για την αγάπη της για τη μουσική, τις συναυλίες της, τα όνειρα της, την Ελλάδα του σήμερα αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η δημοφιλής ερμηνεύτρια, Ελευθερία Αρβανιτάκη.
«Ήταν πολύ γενναιόδωρη η ζωή μαζί μου, ακόμα και στις δύσκολες και τις ευχάριστες στιγμές της. Είμαι περήφανη για όλη τη ζωή μου γενικότερα. Το όνειρο της ζωής μου έχει εκπληρωθεί Έχω ευτυχήσει να κάνω πράγματα, για τα οποία καμαρώνω» δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια.
Μάλιστα, επισημαίνει: «Είμαι τυχερή που είμαι στη μουσική γιατί μπορώ να μοιραστώ, να ζήσω διαφορ��τικά, να ξεχαστώ, να πάρω κουράγιο, να παρηγορηθώ, να πάρω ελπίδα, να αισιοδοξώ, να εξελιχθώ».
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει διαφυλάξει την προσωπική της ζωή και έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τους δύο γάμους αλλά και τα δύο παιδιά της. Η ίδια λέει σχετικά μ’αυτό: «Δεν είμαι άνθρωπος που τον ενδιαφέρει να εκθέτει τη ζωή του, αλλά το έργο του. Δεν ενδίδω, δεν με ενδιαφέρει… να ενδιαφέρω!»
Τέλος, για τις πολιτικές τοποθετήσεις που έχει κάνει η ίδια μέσω twitter τελευταία, αναφέρει: «Η παρουσία μας γενικότερα πρέπει να είναι πιο αισθητή και πρέπει να λέμε πια τα πράγματα με το όνομα τους».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top