Επιτέλους η Γιόκο Όνο αποκαλύπτει το λόγο διάλυσης των Beatles

Στη δημοσιότητα μια σειρά ηχογραφημένων συνεντεύξεων της από το 1987

​Στη δημοσιότητα βγήκαν μια σειρά ηχογραφημένων συνεντεύξεων της Γιόκο Όνο, οι οποίες αποκαλύπτουν το λόγο διάλυσης των Beatles.
Οι συνεντεύξεις ηχογραφήθηκαν το 1987 μαζί με τον Τζο Σμιθ των Rolling Stones, με την χήρα του Λένον να παραδέχεται:
«Οι Beatles είχαν αρχίσει να είναι πολύ ανεξάρτητοι. Καθένας από αυτούς ήθελε να κάνει τα δικά του πράγματα. Μάλιστα ο Τζον δεν ήταν ο πρώτος που ήθελε να φύγει. Αυτός ήταν ο Ρίνγκο που ήρθε ένα βράδυ που βρεθήκαμε τυχαία έξω και μας το ανακοίνωσε. Ο Τζόρτζ ήταν ο επόμενος και ο Τζον τρίτος. Ο Πολ ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να κρατήσει την μπάντα ενωμένη. Αλλά οι υπόλοιποι τρεις θεωρούσαν ότι επιθυμούσε να τους κρατήσει μαζί ως δική του μπάντα. Είχαν αρχίσει να αισθάνονται πως οι Beatles είχαν γίνει η μπάντα του Πολ και αυτό δεν τους άρεσε».
Η μαρτυρία έρχεται να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του Πολ Μακάρτνεϊ, ο οποίος είχε δηλώσει σε συνέντευξη του τον Οκτώβριο πως η Γιόκο Όνο δεν διέλυσε την μπάντα. «Διαλυόμασταν ήδη από μόνοι μας» είχε πει χαρακτηριστικά.
Η Γιόκο Όνο σε μια από τις ηχογραφημένες συνεντεύξεις είχε αναφέρει: «Παρόλο που ο Τζον αισθανόταν ΟΚ με την απόφασή του να φύγει από τους Beatles, υπήρχαν στιγμές που του έλειπαν οι υπόλοιποι και περίμενε από εμένα να τους αντικαταστήσω».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top