Μια εκπληκτική μουσική βράδια με τον Μάριο Χατζηχρήστο

Παρασκευή 28/12 στο Terra Petra

Σύγχρονοι ρυθμοί και νοσταλγικές μελωδίες συνθέτουν μια εκπληκτική μουσική βράδια στον πολυχώρο Terra Petra στην Πετρούπολη, με το Μάριο Χατζηχρήστο και τη μπάντα του σε μια μοναδική live εμφάνιση, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής μας προ(σ) καλεί να διασκεδάσουμε με τα τραγούδια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο "Μη φοβάσαι", στην οποία υπογράφει την μουσική και τους στίχους, ενώ παράλληλα μας προτείνει ένα μελωδικό ταξίδι σε γνώριμα μουσικά μονοπάτια.

Ένα πρόγραμμα με έντεχνο, ροκ Ελληνικό και ξένο, ποπ και διασκευές Ελληνικών μοντέρνων τραγουδιών. Αγαπημένα τραγούδια όπως τα "Ρίτα Ριτάκι", "Μην της το πεις", "Ευλαμπία", "Λένε για μένα", αλλά και επιτυχίες από την εποχή που ο Μάριος Χατζηχρήστος ήταν στο συγκρότημα "Εκείνος & Εκείνος" όπως το "Μια γυναίκα μόνο ξέρει".

Άλλωστε, τον Μάριο Χατζηχρήστο, συνοδεύει πάντα στις live εμφανίσεις του, ο ένας από τα δύο βασικά μέλη του συγκροτήματος, ο Κώστας Λογοθετίδης στα πλήκτρα. Ακόμα, παίζουν οι μουσικοί: Μάνος Παναγιώταρης (τύμπανα), Αργύρης Γαρουφαλής (μπάσο) και Ηλίας Αντωνόπουλος (κιθάρα-φωνητικά).


Ο Μάριος Χατζηχρήστος και η μπάντα του, σε μία μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, στον πολυχώρο Terra Petra.


TERRA PETRA: Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη,
Τηλέφωνο: 210 5060694-5.

Το νέο cd του Μάριου Χατζηχρήστου "Μη φοβάσαι" κυκλοφορεί από την FM Records.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top