Cine TΡΙΑΝΟΝ - μία μουσικο-θεατρική παράσταση - αναδρομή στον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο

Cine TΡΙΑΝΟΝ - μία μουσικο-θεατρική παράσταση - αναδρομή στον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο

​Μία μουσική παράσταση-αναδρομή στην χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου.

35 τραγούδια που αφού συνόδευσαν μουσικά την διαδρομή των μεγάλων επιτυχιών στις σκοτεινές αίθουσες, απέκτησαν αυθυπαρξία, ��ατέκτησαν διαχρονική αξία και τραγουδιούνται και σήμερα από ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Η παράσταση ξεκινά με ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, από το ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, την ταινία του Ζυλ Ντασέν με την επίσημη πρεμιέρα της οποίας γνωρίστηκε το κινηματοθέατρον ΤΡΙΑΝΟΝ με το Αθηναικό κοινό στις 16 Νοεμβρίου του ΄60.

Η Ζανέτ Καπούγια ερμηνεύει μαγικά μαζί με τους Ολγατάκη (Ολγα Πασχου - Τακης Τζουνακος) τραγούδια όπως Τόσα Καλοκαίρια,Μαμπο Μπραζιλειρο, Θάλασσα Πλατιά, Παλιο-μισοφόρια, Αγάπη που' γινες και άλλα πολάα αγαπημένα κομμάτια.

Στο ρόλο του Ελληνικού Κινηματογράφου ο Γιώργος Καπετανάκος παρεμβάλει σημαντικές λεπτομέρειες για κάθε τραγούδι, σχολιάζοντας σκηνές από την εκάστοτε ταινία, μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης.

Παράλληλα, φωτογραφίες από τις ταινίες και τα γυρίσματα γεμίζουν την οθόνη, φέρνοντας στη μνήμη τα μεγάλα αστέρια της τότε εποχής, που μεγάλωσαν αρκετές γενιές Ελλήνων.

Από τις 19 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00

Κινηματοθέατρο Τριανόν, Κοδρικτώνος 21 (ΜΕΤΡΟ ΒΙΚΤΩΡΙΑ)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top