Το νέο όραμα της "ΕΛΠΙΔΑΣ"

Η δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

Το νέο όραμα της "ΕΛΠΙΔΑΣ"

​Για το νέο όραμα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, τη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, έδωσε συνέντευξη Τύπου η πρόεδρος του συλλόγου και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Ουνέσκο, κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Σύμμαχος στην υλοποίηση του οράματος, το παγκοσμίου φήμης Cirque du Soleil, το οποίο έχει μαγέψει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο και θα αφιερώσει την παράσταση της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Το νέο όραμα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ είναι η δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Η πρόεδρος του συλλόγου και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Ουνέσκο, κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του Ογκολογικού Νοσοκομείου τον Καναδό Πρέσβυ, Ρόμπερτ Πεκ με τη σύζυγο του αλλά και την διευθύντρια του Cirque du Soleil, του νέου μεγάλου συμμάχου στην υλοποίηση αυτού του οράματος, που αφιερώνει μια από τις παραστάσεις του στην Ελλάδα, στο μεγάλο σκοπό της ΕΛΠΙΔΑΣ.

"Παρά τις αντίξοες συγκυρίες στην πατρίδα μας και την αβεβαιότητα για το μέλλον, η κίνηση της ΕΛΠΙΔΑΣ να προχωρήσει σε ένα ακόμα μεγάλο βήμα, τη δημιουργία αυτής της Τράπεζας, που απαιτεί σημαντικά κεφάλαια για τη λειτουργία της αλλ�� και ευρεία συστράτευση εθελοντών, γίνεται ως μια ισχυρή αντίσταση απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας" δήλωσε η κ. Βαρδινογιάννη.

Η παράσταση Αλεγκρία είναι μια από τις πλέον κλασικές, διάσημες και αγαπημένες παραστάσεις του φημισμένου "Τσίρκου του Ήλιου".

Η φαντασμαγορική παράσταση της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου που είναι αφιερωμένη στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top