Ν. Μποφίλιου: «Ποτέ δεν ακολούθησα το ρεύμα»

Ασυμβίβαστη κι ερωτική

​Λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη της συναυλία στις 5 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, η Νατάσα Μποφίλιου μιλά για το τραγούδι, τη δημοσιότητα και τις συμβάσεις που αρνήθηκε να ακολουθήσει.

«Δε με αφορά η διασημότητα. Δε με αφορά καθόλου. Δεν με έχει απασχολήσει ποτέ η επαγγελματική ή καλλιτεχνική μου καταξίωση. Ουδέποτε. Για μένα καταξίωση σημαίνει να τραγουδώ αυτά που μου αρέσουν. Να υπάρχει κόσμος που να συγκινείται μαζί μου τα βράδια και να συγκινούμαι κι εγώ μαζί του. Και να μπορώ να πληρώνω το νοίκι μου. Με ενδιαφέρουν μόνο αυτά και το ��ιοποριστικό στο τέλος. Δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό μου η σκέψη να κάνω επιτυχία, να γίνω γνωστή, να γίνω διάσημη. Μου λένε καμιά φορά “τώρα που είσαι διάσημη” και νομίζω ότι μιλάνε για κάποιον άλλο γιατί δεν έχω αισθανθεί ποτέ ότι είμαι κάτι», είπε.

Λίγο πριν από τα 30, η Νατάσα δεν σκέφτεται ούτε γάμο, ούτε παιδιά.

«Δεν μπορώ να το φανταστώ… Δεν μπορώ να φανταστώ το σχήμα: θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά. Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να αποφασίσω κάποια στιγμή να κάνω ένα παιδί, όπως μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να είμαι με έναν άνθρωπο, να ζούμε μαζί και να’ μαστε υπέροχα», είπε.

Η ίδια δηλώνει ασυμβίβαστη, τονίζοντας ότι δεν έχει ακολουθήσει ποτέ το ρεύμα:

«Όταν ξεκίνησα σαφώς δεν ήμουν στα πρότυπ�� της έντεχνης τραγουδίστριας. Μου έλεγαν όλοι πρέπει να αλλάξεις τα μαλλιά σου και να βγεις να τραγουδάς έντεχνο. Ποτέ δεν ακολούθησα το ρεύμα. Προσπάθησα να επιβάλω στο χώρο μου, στη σκηνή που τραγουδάω, στο σπίτι μου, στις φωτογραφήσεις μου τη δική μου προσωπική αισθητική. Την οποία μπορεί άλλος να αποδέχεται κι άλλος όχι. Αλλά τελικά όταν έχεις ένα χαρακτήρα κι είσαι αυτό και τα μάτια των άλλων και ο τρόπος που σε κοιτάζουν, αλλάζει», είπε.

Δηλώνει επίσης και… άθρησκη, εξηγώντας τι εννοεί:

«Είμαι άθρησκη, αλλά δεν είμαι άθεη. Πιστεύω στο Θεό, σε κάτι που είναι ανώτερο από εμάς. Πιστεύω πάρα πολύ στο Θεό που κρύβει ο καθένας μέσα του. Γεννιέται ο άνθρωπος έχοντας το Θεό μέσα του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάποια θρησκεία που ν�� μπορεί να ορίσει πώς είναι η μορφή του, τι είναι αυτά που θέλει. Οπότε είμαι άθρησκη, αλλά όχι άθεη».
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top