Σε δημοπρασία 853 πολυτελή προσωπικά αντικείμενα της Γκρέτα Γκάρμπο

Παπούτσια, ρούχα, έπιπλα, έργα τέχνης και προσωπικές φωτογραφίες

Σε δημοπρασία 853 πολυτελή προσωπικά αντικείμενα της Γκρέτα Γκάρμπο

​Σε δημοπρασία θα πωληθούν 853 αντικείμενα της διάσημης ηθοποιού Γκρέτα Γκάρμπο, από έπιπλα, έργα τέχνης, μέχρι και ρούχα, στις 14 και 15 Δεκεμβρίου στο Μπέβερλι Χιλς. Αυτό ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Julien's Auctions.

Συγκεκριμένα θα δημοπρατηθούν παπούτσια, πολυτελή κασμιρένια ζιβάγκο, ενδύματα υψηλής ραπτικής και άλλα είδη γνωστών σχεδιαστών όπως οι Λουί Βουιτόν, Γκούτσι, Σαλβατόρε Φεραγκάμο και Ιμπέρ Ζιβανσί, φωτογραφίες από την καριέρα της στο Χόλυγουντ, έπιπλα και διάφορα αντικείμενα από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη και την έπαυλή της στη Σουηδία.

Η Σουηδή ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της στο Χόλυγουντ σε ταινίες του βωβού κινηματογράφου, όπως «Η Σάρκα και ο Διάβολος», του 1927. Ήταν μία από τις ελάχιστες ηθοποιούς που πέρασε με επιτυχία και στον ομιλώντα κινηματογράφο και έγινε ίνδαλμα όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά και για την ευφυΐα της και το πνεύμα ανεξαρτησίας που επιδείκνυε, τόσο στις ταινίες όσο και στην προσωπική της ζωή. Ήταν τέσσερις φορές υποψήφια για Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου - η πρώτη φορά ήταν για την ταινία «Aννα Κρίστι», αλλά δεν το κέρδισε ποτέ. Το 1954 της απένειμαν έναν τιμητικό Όσκαρ. Η Γκρέτα Γκάρμπο αποσύρθηκε από τον κινηματογράφο το 1941 και έζησε απομονωμένη στη Νέα Υόρκη μέχρι το θάνατό της, το 1990, σε ηλικία 84 ετών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top