Παιδικό θέατρο: "Η Σταχτοπούτα και η ιστορία της"

22/8 στην Κέρκυρα και 9/9 στην Πετρούπολη

Παιδικό θέατρο: "Η Σταχτοπούτα και η ιστορία της"
​Ο θίασος «Θέατρο του Παιδιού», παρουσιάζει την παράσταση «Η Σταχτοπούτα και η Ιστορία της», που βασίζεται στο γνωστό παραμύθι του Σαρλ Περό για 2 ακόμη παραστάσεις, σε Κέρκυρα και Πετρούπολη.

Η παράσταση βασίζεται στην γνωστή και πολυαγαπημένη ιστορία του Γάλλου παραμυθά Σαρλ Περό, «Η Σταχτοπούτα», σε θεατρική διασκευή του σκηνοθέτη του θιάσου, κ. Γιάννη Κόκκινου. Φιλοδοξία του σκηνοθέτη μέσα από το συγκεκριμένο έργο, είναι να «φωτίσει» την αξία της καλοσύνης. Η έννοια της καλοσύνης και της αγνότητας του χαρακτήρα συμβολίζεται μέσα από το πρόσωπο της Σταχτοπούτας, η απληστία, η κακία και η ματαιοδοξία μέσα από τα πρόσωπα της Μητριάς και των δύο κοριτσιών της, ενώ η Νεραϊδονονά συμβολίζει την μοίρα που καθορίζει και ανταμείβει το καλό και το δίκαιο.

Αισθητικά υποστηρίζεται από εξαιρετικά κουστούμια, σκηνικά και εφέ, που βοηθούν το λιλιπούτειο κοινό να «ταξιδέψει» με την φαντασία του στον υπέροχο κόσμο του παραμυθιού. Παίζουν 7 επαγγελματίες ηθοποιοί που υποδύονται 10 ρόλους και η μουσική είναι γραμμένη ειδικά για το συγκεκριμένο έργο.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία και θεατρική διασκευή:

Γιάννης Κόκκινος

Χορογραφίες: Ζωή Σαρίδου

Σκηνικά: Πολυάνα Δημητροπ��ύλου

Κουστούμια: Εύη Μπαράκου

Μουσική: Μιχάλης Κόκκινος
Ειδικές Κατασκευές: Θεόδωρος Κόκκινος
Υποδήματα: ΗΛΙΟΔΕΡΜΑ
Φωτογραφίες: Απόστολος Καζακίδης
Εγγραφή Μουσικής: STUDIO ΕRΑ
Ηθοποιοί:
Ελένη Τριανταφύλλου , Ηλίας Νάκος, Νικολέττα Κοφινά, Μιχάλης Κόκκινος, Ηλίας Παγούρας, Κατερίνα Μπιμπή, Βασιλική Αλεξοπούλου

Παραστάσεις:
22 Αυγούστου - Κέρκυρα
9 Σεπτεμβρίου Φεστιβάλ Πέτρας / Πετρούπολη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top