Το "Aeriko Tres Dias Festival 2012" στην Κάρυστο Ευβοίας

Το τριήμερο 30 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2012

​Το τριήμερο 30 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2012, το «Aeriko Tres Dias Festival 2012» επιστρέφει μετά την περσινή του διοργάνωση στην Κάρυστο Ευβοίας!

Το Aeriko Tres Dias Festival 2012 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φιλοδοξεί να μας ταξιδέψει στον κόσμο της μουσικής, φιλοξενώντας διαφορετικές τάσεις και σχήματα στα πλαίσια ενός πολυσυλλεκτικού φεστιβάλ.
Την Πέμπτη 30 Αυγούστου η έναρξη γίνεται με τους Delirium Framboise (D.F) , ένα συγκρότημα που δημιουργεί hip-hop μουσική με ενισχυμένο το στοιχείο της reggae, της jazz και της funk. Έχουν 2 προσωπικά albums στα οποία έχουν συνεργαστεί μεταξύ των άλλων με την Ελένη Δήμου, και τον Σπύρο Βασδέκη των Locomondo.
Οι Whitenoiz, ανοίγουν την 2η ημέρα του φεστιβάλ με power pop-rock-electro. Από τον Μάιο του 2012 ανήκουν στο δυναμικό της Madbox Entertainment η οποία σε αποκλειστική συνεργασία με τη Universal Music Greece κυκλοφορεί αυτές τις μέρες το πρώτο επίσημο digital single των WhiteNoiz με τίτλο "Τελειώνουμε Εδώ". Έχουν εμφανιστεί σε τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές εκπομπές & εκδηλώσεις (ΕT1, MAD TV FLASH 96 FM, MORERADIO METROPOLIS), συναυλιακή εμπειρία σε Ελλάδα και Κύπρο, και συμμετοχές σε διεθνή μουσικά γεγονότα (WHITESNAKE Live, RENT Rock Musical).
Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου εμφανίζεται ο γνωστός σε όλους μας Πασχάλης o θρυλικός frontman των Olympians σε μία παρουσία-έκπληξη, παρέα με το group που έκανε αίσθηση στο φεστιβάλ του 2011, τους Prestige. Ένα super χορευτικό πρόγραμμα με επιτυχίες από την τεράστια καριέρα του Πασχάλη και τα ανεπανάληπτα 80's Non Stop Hits από τους Prestige σας περιμένει!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
30/8-1/9, Αερικό, Δυτική Παραλία Καρύστου, Κάρυστος-Εύβοια.
LINE UP:

Πέμπτη 30/8 Delirium Framboise (Reggae/Hip-Hop)
Παρασκευή 31/8 Whitenoiz (Power Pop/Rock/Electro)
Σάββατο 01/9 Πασχάλης & Prestige (Disco/80s/70s/60s)

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top