11-13 Αυγούστου: En’Oresi Festival στο Καρπένησι

Με τη συμμετοχή Ελλήνων σπουδαίων καλλιτεχνών

11-13 Αυγούστου: En’Oresi Festival στο Καρπένησι
​Το En’Oresi Festival με νέες συμμετοχές καλλιτεχνών θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου στις 11-13 Αυγούστου 2012.

Με σκοπό ν' αναδείξει το φυσικό πλούτο και τη μοναδική ομορφιά που κρύβεται σε ορεινές περιοχές της Ελλάδος, όπως το Καρπενήσι, το EN' ORESI FESTIVAL προσκαλεί τους επισκέπτες της περιοχής, αλλά και τους μόνιμους κατοίκους, να συμμετέχουν σε μία μοναδική πολιτιστική γιορτή!

Το πρόγραμμα εμφανίσεων των καλλιτεχνών αναλυτικά:
Σάββατο 11 Αυγούστου 2012
ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
Τρεις γενιές κλαρίνο
Παππούς –Παιδί -Εγγόνι
Ο Πέτρος (Πετρολούκας) Χαλκιάς, ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, είναι ένας από τους ζωντανούς μύθους της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς. Ο Πέτρος (Πετρολούκας) Χαλκιάς γεννήθηκε στο Δελβινάρι της Ηπείρου το 1934 και ασχολήθηκε με την τέχνη του κλαρίνου, που ήταν παράδοση στην οικογένειά του, από την ηλικία των 11 ετών. Στο κλαρίνο του αναστενάζει, δακρύζει, μοιρολογά, χαμογελά και χορεύει όλη η Ελλάδα. "Όταν παίζω, πάω εκεί που µε πάει το συναίσθημα και εκείνο που φτιάχνω εκείνη τη στιγμή είναι κάτι καινούργιο", λέει ο Πετρολούκας Χαλκιάς. Παρέα με το γιο και τον εγγονό του και τους τραγουδιστές Δημήτρη Καλογήρου, Γιούλα Κοτρώτσου, και Δημήτρη Τζουμερκιώτη θα στήσουν μεγάλο γλέντι στο καταπράσινο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΛΕΑΣ
Ο Σαράντης Σαλέας (αδελφός του μοναδικού κλαρινιτζή Βασίλη Σαλέα) είναι μια ζωή μέσα στη μουσική! Το πάθος του για αυτήν τον οδήγησε, από πολύ μικρή ηλικία, αρχικά στις αίθουσες των ωδείων και λίγο αργότερα στα νυκτερινά κέντρα. Η τεράστια επιτυχία του τραγουδιού “Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες” χάρισε πριν από λίγο καιρό στον Σαράντη Σαλέα τη δικαίωση που περίμενε μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς.Έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Σπανουδάκη, τον Αλέκο Χρυσοβέργη, τον Σπύρο Γιατρά, την Ελένη Βιτάλη και την Πίτσα Παπαδοπούλου και έχει τραγουδήσει Πλέσσα, Καλδάρα, Κουγιουμτζή, Λοίζο, Μάλαμα και Περίδη κ.α.

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

Ο Γιάννης Κότσιρας παρέα με μια υπέροχη ομάδα έξι μουσικών, παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση “On the road” φέτος το καλοκαίρι! Μαζί του επίσης η Σαββέρια Μαργιολά μια καινούργια φωνή με γνήσια λαϊκά ηχοχρώματα. Το “On the road” (στο δρόμο) είναι μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με επιλογές από αγαπημένα τραγούδια της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας αλλά και δικά του αγαπημένα γνωστά και «άγνωστα».

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
O guitar man Mπάμπης Παπαδόπουλος, ξεκίνησε ροκ -σαν κιθαρίστας και συνθέτης του ιστορικού γκρουπ ΤΡΥΠΕΣ- αλλά αργότερα ανέδειξε και τη λαϊκή πλευρά του στη συνεργασία του με το Θανάση Παπακωνσταντίνου και τους Λαϊκεδέλικα.
ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΜΑ
Την Άννα Μπουρμά την γνωρίσαμε δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα να τραγουδά το “Ζειμπέκικο κορμί σου”, αλλά και από το τραγούδι του Νίκου Ζούδιαρη “Φυσαλίδα”. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο “Τα Ρόδα Της Αυλής”, από όπου έχει ξεχωρίσει το ντουέτο της με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα “Ονειροπόλος” αλλά και αγαπημένα τραγούδια της Χαρούλας Αλεξίου, του Αλκίνοου Ιωαννίδη, του Σωκράτη Μάλαμα, του Ορφέα Περίδη, της Ελένης Τσαλιγοπούλου κα.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ

Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη μαζί, αυτό το καλοκαίρι !

Για περισσότερες από δυόμισι ώρες στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα που σχεδίασαν οι ίδιες, μας υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι στα τοπία του ελληνικού τραγουδιού συνοδευόμενες από οκτώ μουσικούς. Από το “Όλα σε θυμίζουν” και το “Ζω” ως τα “Στερεότυπα” και το “Δι’ ευχών”, από τα τραγούδια των μεγάλων συνθετών και στιχουργών ως τα τραγούδια που έγραψαν οι ίδιες.

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΚΗΣ – ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο γνωστός σε όλους μας Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, είναι ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς του που με τα τραγούδια που έγραψε, είτε για να τα τραγουδήσει ο ίδιος είτε για να τα δώσει σε άλλους ερμηνευτές, έχει χαρακτηρίσει μία ολόκληρη εποχή. Φέτος γιορτάζει τα τριάντα χρόνια και βάλε χρόνια μουσικής διαδρομής. Τα τραγούδια του έχουν κάτι από τη δική του, μοναδική σφραγίδα. Ξεχωριστός λυρισμός και πρωτότυπες μελωδίες, λόγια ερωτικά αλλά και νοήματα σοβαρά, εκφράζονται πάντα με το γνωστό του χιούμορ. Τραγούδια που έγραψαν ιστορία, τραγούδια διαχρονικά, τραγούδια που αγαπήθηκαν και μέχρι σήμερα βρίσκονται στα χείλη όλων. Κουρσάρος, Σερενάτα, Ήσυχα βράδια, Για να σ΄εκδικηθώ, Το Παλιό μου Παλτό, Πάρε Πασά μου, Και θα χαθώ, Γυριστρούλα, Εσύ εκεί, Δικαίωμα στο όνειρο, Τσίχλα δίχως ζάχαρη είναι ορισμένα από τα τραγούδια που θα ακούσουμε το βράδυ της Δευτέρας 13 Αυγούστου στο «EN’ORESI» FESTIVAL.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ

Η Ευλαμπία του Γιάννη Γιοκαρίνη από την πρώτη προσωπική του δουλειά «Φόρα Παρτίδα» αγαπήθηκε και τραγουδήθηκε όσο λίγα τραγούδια. Ο Γιάννης Γιοκαρίνης έχει συνεργαστεί με πολλούς συνθέτες και τραγουδιστές όπως ο Σάκης Μπουλάς, ο Λάκης Παπαδόπουλος ο Διονύσης Τσακνής, ο Λαυρέντ��ς Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Δημήτρης Πουλικάκος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου
11-13 Αυγούστου 2012

Τιμές εισιτηρίων Ανά ημέρα: 12 ευρώ
Στο Ταμείο: 15 ευρώ

Εισιτήριο τριημέρου με δωρεάν camping και parking: 30 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων Αθήνα, Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366
Καρπενήσι , ALKYONI TRAVEL AGENCY, Ζηνοπούλου 32, 22370 22822, 697 20 58 064

www.ticketpro.gr , www.tickethouse.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top