27 Ιουλίου- 5 Οκτωβρίου: «Αντανάκλασις» το Φεστιβάλ της Μυκόνου

Με Burger Project, Νίκος Γράψα, Filokalia Romana, Πέτρο Κλαμπάνη και Χρήστο Ραφαηλίδη

«Αντανάκλασις» είναι ο τίτλος του μουσικού φεστιβάλ της Μυκόνου που θα διεξαχθεί από τις 27 Ιουλίου έως τις 5 Οκτωβρίου.
Αντανακλάσεις χρωμάτων και διαθέσεων μέσα στη διάρκεια δύο εποχών, του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, εκφράζει φέτος το Φεστιβάλ Αντανάκλασις Μυκόνου, που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο νησί της Μυκόνου. Ξεκινώντας με κόκκινο και με πρωταγωνιστές τους απρόβλεπτους Burger Project, την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 21:00, στο ανοιχτό Θέατρο Λάκκας. Οι General ConZou, Al the X-King, Cosmic Communist και Mosch Holiday, διασκευάζουν παλιά αγαπημένα κομμάτια από την πανκ, ροκ σκηνή, μέχρι και το ρεμπέτικο, και τα παρουσιάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και το ιδιαίτερο στυλ τους...
Μια πολύχρωμη συναυλία στο θέατρο Λάκκας, το Σάββατο 25 Αυγούστου με μουσικές του κόσμου. Το πρόγραμμα ανοίγει ο Νίκος Γράψας και το κουαρτέτο Filokalia Romana. Μαζί του, ο Γιώργος Κοντογιάννης (λύρα), ο Δημήτρης Βαρελόπουλος (λαούτο) και η Σπυριδούλα Μπάκα (φωνή). Αμέσως μετά, τη σκυτάλη παίρνουν μουσικοί από την Global Music Academy του Βερολίνου.

Σε αποχρώσεις του γαλάζιου θα παίξει ο Πέτρος Κλαμπάνης και ο Χρήστος Ραφαηλίδης, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου. Δύο διεθνείς Έλληνες επί σκηνής μας παρουσιάζουν ένα πρότζεκτ που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και κινείται με οξυδέρκεια και δεξιοτεχνία μεταξύ πάθους και λυρισμού, μεταξύ τζαζ και world μουσικής.

H βελούδινη αυλαία του φεστιβάλ πέφτει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό κέντρο, με την Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης. Μία από τις σπουδαιότερες ορχήστρες της Εγγύς Ανατολής, με διεθνή παρουσία, σημαντικές συνεργασίες σε διςθνή φεστιβάλ και πολλές ηχογραφήσεις, ερμηνεύει έργα Ελλήνων και Τούρκων συνθετών και κάνει το νησί της Μυκόνου τον πρώτο σταθμό της περιοδείας που θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα, τον Οκτώβριο του 2012.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γρυπαρείου Πολιτιστικού Κέντρου
Διοργάνωση specs ‘n’ arts artist management & promotions
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέατρο Λάκκας, Μύκονος
27 Ιουλίου-5 Οκτωβρίου 2012
210 2029 737 / www.specsnarts.gr

Προπώληση εισιτηρίων:
Μύκονος: Στα σημεία: Scala Gallery, οδός Ματογιάννη /
Elena Hotel, περιοχή Ρόχαρη / Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο, Αργύραινα

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top