Το "Σπίτι των Ελλήνων" ανοίγει τις πύλες του στο Λονδίνο!

Από 28 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου στο Carlton Club με σύνθημα "Restarting Greece"

​Οι Έλληνες ανοίγουν το σπίτι τους στο Λονδίνο, με σκοπό τη διεθνή ανάδειξη της σύγχρονης Ελλάδας του Πολιτισμού, της Δημιουργίας και της Καινοτομίας.

Από τις 28 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου στο Carlton Club της βρετανικής πρωτεύουσας , το "Σπίτι των Ελλήνων" θα προβάλλει τη σύγχρονη Ελλάδα ως κομβικής σημασίας κέντρο οικονομικών, πολιτιστικών και αθλητικών εξελίξεων, αλλά και ως ελκυστικό τόπο για επενδύσεις, με πρώτο σταθμό τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Το καινοτόμο πρόγραμμα προωθη��ικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώνεται από το «ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»-σε συνεργασία με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» και το «ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ».

Η πρωτοβουλία το «Σπίτι των Ελλήνων» κατέστη εφικτή με τις ευγενικές χορηγίες της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής της Αθήνας 2004, κας Γιάννας Αγγελοπούλουκαι του κου Θεόδωρου Αγγελόπουλου, του ΟΠΑΠ και της AegeanAirlines. Έχει λάβει τη συμβολική χορηγία και την υποστήριξη του οργανισμού «Investin Greece», αρμόδιου εθνικού φορέα για την προώθηση, προσέλκυση και υποστήριξη των άμεσων επενδύσεων στην Ελλάδα. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του ΣΕΤΕ, του Πανελ��ηνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων,του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ.α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Carlton Club, Λονδίνο, Αγγλία
28 Ιουλίου-3 Αυγούστου 2012

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top