27 Ιουλίου- 4 Αυγούστου: οι "Πλειάδες" μένουνε Ιόνια

Ένα project στήριξης του πολιτισμού και του τουρισμού

​Το γυναικείο φωνητικό σύνολο “Πλειάδες” θα πραγματοποιήσει στα Ιόνια Νησιά, με τίτλο «Μένουμε Ιόνια», από τις 27 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου 2012, project στήριξης πολιτισμού και τουρισμού!

Στόχος του project των Πλειάδων είναι η αφύπνιση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της χώρας για την προβολή της ανεκτίμητης φυσικής της ομορφιάς σε αρμονική σύζευξη με την πολιτιστική προσφορά των σύγχρονων δημιουργών. Φύση και πολιτισμός μπορούν να ενεργοποιήσουν τους ντόπιους και να έλξουν επισκέπτες εντός κι εκτός Ελλάδας.
Επιλέγουν ως σημείο εκκίνησης τα Επτάνησα, που την καλοκαιρινή περίοδο αποτελούν πόλο έλξης όχι μόνο λόγω της εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς τους!

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 27 Ιουλίου
ΛΕΥΚΑΔΑ, Κεντρική Πλατεία Λευκάδας, ώρα 21:00
Σάββατο 28 Ιουλίου
ΙΘΑΚΗ, Άγαλμα Οδυσσέα, Βαθύ Ιθάκης, ώρα 21:00
Δευτέρα 30 Ιουλίου
ΖΑΚΥΝΘΟΣ, Υπαίθριο Θέατρο Δερματούσας, ώρα 21:00
Τρίτη 31 Ιουλίου
ΖΑΚΥΝΘΟΣ, Αργάσι, Πορτοκάλι Πολυχώρος Γεύσεων, ώρα 22:00
Πέμπτη 2 Αυγούστου
ΜΕΓΑΝΗΣΙ, Μαρίνα Μεγανησίου, ώρα 21:30
Παρασκευή 3 Αυγούστου
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, Μαρίνα Φισκάρδου, ��ρα 21:00
Το γυναικείο φωνητικό σύνολο «Πλειάδες» δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2006 στη Θεσσαλονίκη. Στόχος του είναι να συμβάλει, μέσα από την ανάπτυξη έντονης καλλιτεχνικής δράσης, στην προβολή της ελληνόφωνης πολυφωνίας της Ηπείρου, ώστε να αναγνωριστεί η αξία της και να κινητοποιηθούν άμεσα όλοι εκείνοι, που θα μπορέσουν να την υπηρετήσουν και να την παραδώσουν στις επόμενες γενιές. Επελέγησαν κι εκπροσώπησαν την Ελλάδα στην 14η Μπιενάλε Νέων Καλλιτεχνών της Ευρώπης και της Μεσογείου με «Το πέρασμα» (παράσταση βασισμένη σε ηπειρώτικα πολυφωνικά τραγούδια).
«Πλειάδες» είναι οι: Αθηνά Γκούμα, Στέλλα Γκρήγκοβιτς, Ευτυχία Καβαλίκα, Δέσποινα Καλπενίδου, Ιουλία Ρούτζιου, Γεωργία Τέντα, Ρούλα Τσέρνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top