Ιούλιος- Οκτώβριος 2012: Φεστιβάλ στο Πάρκο της Πάρου

Θέατρο, χορός, κλασική και σύγχρονη μουσική,ποιοτικές ταινίες, αθλητικές και περιβαλλοντικές εκδηλώσεις

Ιούλιος- Οκτώβριος 2012: Φεστιβάλ στο Πάρκο της Πάρου
Συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά, το Φεστιβάλ στο Πάρκο Πάρου, που φέρνει στην Πάρο το θέατρο, το χορό, την κλασική και την σύγχρονη μουσική, καθώς και ποιοτικές ταινίες, αθλητικές και περιβαλλοντικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Έχοντας μπει για τα καλά στο καλοκαίρι, το Φεστιβάλ έχει δύο μήνες γεμάτους ακόμα από πλούσια δράση κυρίως όσον αφορά στα μουσικά δρώμενα.

Από τον Ιούλιο μέχρι και το Σεπτέμβριο, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Πάρκου θα μπορούν να απολαύσουν Τζαζ, Κλασσική Μουσική, Μουσική Δωματίου, Fusion, Σύγχρονη Ελληνική Μουσική, Ρεμπέτικα και Παραδοσιακή Μουσική του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας.
Στο πλάισιο του Φεστιβάλ, στο Πολιτιστικό - Περιβαλλοντικό Πάρκο Δήμου Πάρου θα παίξ��υν συμφωνικές ορχήστρες, ντουέτα -τρίο - κουαρτέτα, BigBands, ροκ συγκροτήματα, χορωδίες, παραδοσιακά συγκροτήματα... όλα, σε μια μαγική, αυθεντική κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα. ​

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ιούλιος

26/7: Ντοκιμαντέρ: ΒΙΕΤ ΚΩΣΤΑΣ. Υπηκοότης: Ακαθόριστος. 22:00 Cine Enastron. Είσοδος ελεύθερη.

(Ένα ντοκιμαντέρ του Γιάννη Τριτσιμπίδα, με τη συνεργασία της Nicole Pham, για τον Κώστα Σαραντίδη, ένα Σαλονικιό στο Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό του Βιετνάμ).

Διοργάνωση: Κύκλος: Κυκλαδικά Οπτικοακουστικά Αρχεία.

27/7: Συναυλία Κλασσικής Μουσικής. 21:00 Θέατρο Αρχίλοχος. Είσοδος 10 ευρώ.

(Ένα γοητευτικό μωσαϊκό κλασσικής και ρομαντικής μουσικής με αριστουργήματα των μεγάλων συνθετών Bach, Mozart, Beethoven και Brahms, με βαλς του J. Strauss και ταγκό του A. Piazzolla)

Διοργάνωση: Πάρκο Πάρου. Στήριξη: Αυστριακή Πρεσβεία στην Ελλάδα.

Αύγουστος

9/8: Ζωντανή Συναυλία: Maraveyas Ilegal Live. 21:30 Θέατρο Αρχίλοχος. Είσοδος 15 ευρώ.

(Ο Κωστής Μαραβέγιας (ο γνωστός μας Maraveyas Ilegal) παρέα με την ανανεωμένη με νέους μουσικούς μπάντα του σε μια μεγάλη γιορτή για τον καινούργιο του δίσκο «Λόλα»).

Διοργάνωση: Πάρκο Πάρου.

13/8: Συναυλία για Φωνή και Πιάνο: Έλλη Πασπαλά και Τάκης Φαραζής. 21:30 Θέατρο Αρχίλοχος. Είσοδος 15 ευρώ.

(Μια βραδιά με τη φωνή της Έλλης Πασπαλά και τον Τάκη Φαραζή στο πιάνο σε αγγλόφωνα και ελληνικά τραγούδια συνθετών, όπως Xατζιδάκι, Ξαρχάκου, Καραΐνδρου, Καλαντζόπουλου, Ρεμπούτσικα, Κραουνάκη, κ.α.).

Διοργάνωση: Πάρκο Πάρου

18/8: Συναυλία Μεσογειακής Μουσικής. Μεσογειακές Καλοκαιρινές Ιστορίες με τον Ross Daly. 21:30 Θέατρο Αρχίλοχος. Είσοδος 15 ευρώ.

(Ο Ross Daly συναντά τέσσερις μουσικούς, τους Κέλυ Θωμά, Βασίλη Ρακόπουλο, Άγγελο Πολυχρόνου και Πέτρο Βαρθακούρη, σε μια βραδιά με ιδιαίτερες εκτελέσεις της παραδοσιακής μουσικής της Μεσογείου).

Διοργάνωση: Πάρκο Πάρου

29/8: Τραγούδια της Μικράς Ασίας. 21:00 Θέατρο Αρχίλοχος. Είσοδος Ελεύθερη.

(Η Χορωδία Γυναικών Νάουσας Πάρου σε ένα αφιέρωμα στη μουσική και τα τραγούδια της Μικράς Ασίας. Φιλική συμμέτοχη του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου.

Διοργάνωση: Πάρκο Πάρου με τη συνεργασία της ΚΔΕΠΑΠ

31/8: Συναυλία Ρεμπέτικης Μουσικής. Ρεμπέτικα με τον Κώστα Καλαφάτη. 21:30 Cafe Parko. Είσοδος 10 ευρώ.

(Μια αυθεντική ρεμπέτικη βραδιά με τον μοναδικό Κώστα Καλαφάτη στην κιθάρα και τον Γρηγόρη Βασίλα στο μπουζούκι που παίζουν κι ερμηνεύουν ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια).

Διοργάνωση: Πάρκο Πάρου

Σεπτέμβριος
6/9: Riga's en sample. 21:30 Θέατρο Αρχίλοχος. Είσοδος 10 ευρώ.

(Μια εντυπωσιακή ορχήστρα με ελληνικά παραδοσιακά όργανα και με μαέστρο το δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Αστέριο Ρήγα και την φωνή του Θοδωρή Κρητικού από τις Λεύκες).

Διοργάνωση: Violin Productions και Πάρκο Πάρου

Οκτώβριος
7/10: Tρίαθλο. Εκκίνηση 09:00

(Ποδηλασία, κολύμβηση και τρέξιμο στο Πάρκο και την ευρύτερη περιοχή της χερσονήσου του Άη - Γιάννη).

Διοργάνωση: Πάρκο Πάρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top