Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012 του Δήμου Ωρωπού

Από τις 14 Ιουλίου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012 του Δήμου Ωρωπού
​Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Ωρωπού δίνει και φέτος τον πρώτο λόγο στην καλλιτεχνική έκφραση που αφυπνίζει, εμπνέει και προτείνει νέους δρόμους. Από τις 14 Ιουλίου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, οι εκδηλώσεις χαράς και Πολιτισμού φέρνουν τους δημότες πιο κοντά, δημιουργώντας μια όμορφη καλοκαιρινή παρέα.
Στην δύσκολη περίοδο κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, ο Δήμος Ωρωπού σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος επενδύουν στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου, συνδυάζοντας τη μέγιστη ποιότητα με το ελάχιστο κόστος. Με πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις που καλύπτουν κάθε σημείο του Δήμου, το φετινό πλούσιο πρόγραμμα δίνει έμφαση στις μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, που στόχο έχουν να ψυχαγωγήσουν και να αναβαθμίσουν την καθημερινότητα του πολίτη.
Έτσι λοιπόν, τα Αμφιάρεια, τα Ζυγομάλεια, τα Καλλιμάχεια και τα Προικονήσια που αποτελούν τα τοπικά φεστιβάλ του Δήμου, ενώνονται σε ένα πολυποίκιλο καλλιτεχνικό πάζλ δημιουργίας και αισιοδοξίας, περιμένοντας όλους τους πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμά τους και να απολαύσουν μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές, στον Δήμο Ωρωπού που Αγαπάμε!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top