Ο Batman επιστρέφει... για τρίτη και τελευταία φορά!

'Σκοτεινός ιππότης- Η επιστροφή" σύντομα στους κινηματογράφους

​Με το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας του Κρίστοφερ Νόλαν, επιστρέφει ο σκοτεινός ιππότης στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 20 Ιουλίου σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στη χώρα μας έρχεται ένα μήνα αργότερα στις 23 Αυγούστου.

Στην ειδική προβολή - πρεμιέρα του έργου στη Νέα Υόρκη, "The Dark Knight Rises" ο υπερήρωας είχε θετικές αν και διαφορετικές κριτικές. Πάντως, αναμένεται η τελευταία ιστορία του Batman, τουλάχιστον από πλευράς σκηνοθέτη, καλύτερη από τις προηγούμενες, πιο εκρηκτική, ίσως και πιο τρομακτική.

Πρωταγωνιστές αυτής της περιπέτειας είναι, μεταξύ άλλων, οι Κρίστιαν Μπέιλ, Τομ Χάρντι, Γκάρι Όλντμαν και Λίαμ Νίσον, καθώς και η Αν Χάθαγουεϊ.

Πολύ θετικά σχόλια απέσπασε ο Τομ Χάρντι, που υποδύεται τον Bane, τον κινηματογραφικό «αντίπαλο» του ανθρώπου - νυχτερίδα. Μάλιστα, χαρακτηρίστηκε ως το πραγματικό «αστέρι» της παράστασης.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του φιλμ είναι και οι στολές, που για πρώτη φορά αποσπούν τόσο θετικά σχόλια για το πόσο «αρμόζουν» πραγματικά στους κινηματογραφικούς υπερ-ήρωες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top