Ο Λάκης Παπαδόπουλος "σηκώνει τα ρεβέρ του" με μεγάλους καλλιτέχνες!

Στις 5 Ιουνίου στην "Τεχνόπολις" στο Γκάζι

Ο Λάκης Παπαδόπουλος "σηκώνει τα ρεβέρ του" με μεγάλους καλλιτέχνες!
​Τα 30 του χρόνια στη μουσική σκηνή, γιορτάζει ο Λάκης Παπαδόπουλος και μαζί με τους φίλους του στη σκηνή, αλλά και με τον κόσμο που αγάπησε τη μουσική του και τις επιτυχίες του, θα δώσει μαζί μια ξεχωριστή συναυλία στις 5 Ιουνίου στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.
Έτσι, "ο Λάκης θα σηκώσει τα ρεβέρ του" και με την παρέα των : Αρλέττα, Γιάννη Γιοκαρίνη, Γιώργο Δημητριάδη, Ελένη Δήμου Γιάννη Ζουγανέλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μανώλη Μητσιά, Μπλέ Σάκη Μπουλά, Onirama και Δημήτρη Πουλικάκο θα μας ταξιδέψει «Στης νύχτας τα ηχεία», θα μας θυμίσει την «Γυριστρούλα» αλλά και το αγαπημένο ντουέτο «Για να σ’εκδικηθώ», που είχε ερμηνεύσει με το Δημήτρη Μητροπάνο.
«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για μένα. Δεν είμαι καλός σ’ αυτά. Δεν χωράνε αυτά που θέλω να πω σε σημειώματα. Δεν μπορώ εύκολα να στριμώξω αυτά που νοιώθω σε λέξεις. Ξέρω όμως ότι νοιώθω ευλογημένος, γιατί η μεγάλη μου αγάπη για την μουσική μεταφράστηκε σε τραγούδια που αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Σ’ αυτό βοήθησαν οι σπουδαίοι στιχουργοί και ποιητές που μου δάνεισαν τον λόγο τους και οι σπουδαίοι τραγουδιστές που τα ερμήνευσαν.Θα είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για μένα, να σας δω όλους εκεί!» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά για τη μεγάλη γιορτή.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top