Ηλίας Λογοθέτης: Τα τρυφερά λόγια της πρώην συζύγου του και του γιου του

«Τον τελευταίο καιρό είχαμε μια πολύ ζεστή σχέση»

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του σπουδαίου ηθοποιού, Ηλία Λογοθέτη. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 2 Μαρτίου στο κοιμητήριο Παπάγου. 

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης σε ηλικία 85 ετών

Ο γιος του, Αλέξανδρος και η πρώτη σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη μεγάλη αυτή απώλεια.

Ο Ηλίας Λογοθέτης και η σύζυγός του, Μαρία Ζαχαρή/ NDP

Ο Ηλίας Λογοθέτης και η σύζυγός του, Μαρία Ζαχαρή/ NDP

«Οι άνθρωποι ζουν όσο τους θυμόμαστε. Ζουν μέσα μας όσο τους θυμόμαστε, αυτό είναι για μένα το σημαντικό. Να ζούμε να τον θυμόμαστε με αγάπη γιατί ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος και καλλιτέχνης», είπε ο γιος του, Αλέξανδρος Λογοθέτης.

Ηλίας Λογοθέτης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση και τα προβλήματα υγείας

Οι συνάδελφοί του και όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν «διανοούμενο καλλιτέχνη», για μια «τεράστια προσωπικότητα» και έναν άνθρωπο με «υψηλό IQ», του οποίου η απώλεια είναι μεγάλο πλήγμα για τον πολιτισμό. Ο Ηλίας Λογοθέτης είχε σπουδές στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Παντείου. 

Ο Ηλίας Λογοθέτης/ NDP

Ο Ηλίας Λογοθέτης/ NDP

Ο ηθοποιός είχε κάνει δύο γάμους. Από τον πρώτο του γάμο με την ψυχοκοινωνική λειτουργό, Ευτυχία Καλλιτεράκη, απέκτησε έναν γιο, τον Αλέξανδρο. Ο δεύτερος γάμος του ήταν με την ηθοποιό, Μαρία Ζαχαρή.

Πρώην σύζυγος Ηλία Λογοθέτη: «Τον τελευταίο καιρό είχαμε μια πολύ ζεστή σχέση»

«Με τον Ηλία περάσαμε μαζί τα πιο ωραία χρόνια της ζωής μας. Μικρά παιδιά, εγώ ήμουν 23-24 ετών. Έχουμε περάσει μαζί και καλές και κακές στιγμές. Εγώ θεωρώ ότι ο Ηλίας ήταν ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος, ένας μεγάλος δημιουργός, εξαιρετικής ευφυΐας άνθρωπος. Ο Αλέξανδρος ήταν 3-4 ετών όταν χωρίσαμε, ήταν μια προέκταση να είναι κοντά στον πατέρα του», ήταν τα λόγια της πρώτης συζύγου του.

Μαρία Ζαχαρή, Αλέξανδρος και Ηλίας Λογοθέτης/ NDP

Μαρία Ζαχαρή, Αλέξανδρος και Ηλίας Λογοθέτης/ NDP

«Τον τελευταίο καιρό είχαμε μια πολύ ζεστή σχέση. Μιλάγαμε λες και... το ήξερε ότι θα πεθάνει. Μιλήσαμε με συναισθήματα για την πορεία που είχε ο καθένας. Στην πορεία αυτή δε θα μπορούσα να είμαι εγώ κοντά του, όπως ήταν η γυναίκα του. Ήταν πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και ήταν πολύ κοντά στον Αλέξανδρο», κατέληξε η Ευτυχία Καλλιτεράκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top