Χρήστος Λούλης: Η ηλικία, η κρίση στον γάμο του και τα παιδιά του

Οι ρόλοι στο Βραχιόλι της Φωτιάς και το Maestro

Πρόσφατη συνέντευξη του Χρήστου Λούλη στην Ελένη Μενεγάκη

Εδώ και περίπου 20 χρόνια υπηρετεί πιστά την τέχνη της υποκριτικής. Έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία στον χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου, αλλά και του κινηματογράφου, καθώς θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Είδαμε τον Χρήστο Λούλη να μπαίνει στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Υποδύθηκε τον φίλο της «Αλεξάνδρας», της πρώην συζύγου του «Ορέστη» και θεωρήθηκε πρόσωπο – κλειδί στην εξέλιξη της ιστορίας. Τώρα πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ Το Βραχιόλι της Φωτιάς, όπου υποδύεται τον ερβαϊκής καταγωγής Ιωσήφ Κοεν. 

Χρήστος Λούλης: Το βιογραφικό του ταλαντούχου ηθοποιού

•  Ο Χρήστος Λούλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Απριλίου 1976.
•  Είναι 47 ετών


•  Μεγάλωσε στον Κορυδαλλό και κατοικεί στο Μαρούσι
•  Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης.
•  Όταν ήταν 20 ετών, προς έκπληξη όλων, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σχολή και να σπουδάσει υποκριτική στο Ελληνικό Θέατρο Τεχνών, απ' όπου αποφοίτησε το 1999.

 


•    Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.
•    Με την ομάδα του Εθνικού Θεάτρου συμμετείχε το 2006 σε περιοδεία στη Νέα Υόρκη για το θεατρικό έργο «Οι Πέρσες του Αισχύλου», ενώ το 2012 συμμετείχε, πάλι με το Εθνικό Θέατρο, στο Φεστιβάλ Σαίξπηρ, που διοργάνωσε το Γκλομπ Theater στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας.
•    Το 2003 τιμήθηκε με το βραβείο Χορν.
•    Το 2008 τιμήθηκε με το Βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Οι σκλάβοι στα δεσμά τους» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
•    Το 2004 συμμετείχε ως "Έρωτάς" στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.
•    Το 2019 υποδύθηκε τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα».

Στιγμιότυπο απο τα γυρίσματα της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα».

Στιγμιότυπο απο τα γυρίσματα της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα»./φωτογραφία NDP


•    Τον Μάιο του 2020 πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της COVID-19. Το σποτ και η ερμηνεία του Λούλη επικρίθηκαν για σεξισμό με αποτέλεσμα το σποτ να αποσυρθεί.

Ο Χρ. Λούλης μίλησε για το πολυσυζητημένο σποτάκι της Πολιτική Προστασίας!


•  Το 2021 έπαιξε στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού».
•  Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές όπως το “Κλείσε τα μάτια”, και το “Δυο μέρες μόνο” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
•  Το 2021 τον απολαύσαμε σε έναν ιδιαίτερο ρόλο στη σειρά του Mega “Σιωπηλός Δρόμος”, αλλά σειρά της Cosmote TV, 42°C.
Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση πριν το «Maestro» πρωταγωνίστησε στη σειρά «Ψέματα» του Alpha.

Χρήστος Λούλης: Ο έρωτας και ο γάμος με την Έμιλυ Κολιανδρή

Ο Χρήστος Λούλης δεν έχει μόνο μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, αλλά και μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Είναι παντρεμένος με την Έμιλυ Κολιανδρή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002 και έξι χρόνια αργότερα αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Έμιλυ Κολιανδρή: Η ηλικία, ο σύζυγος, τα παιδιά και η σκοτεινή «Βικτώρια»

Το ζευγάρι έχει μιλήσει για την κρίση στον γάμο του/ φωτογραφία NDP

Το ζευγάρι έχει μιλήσει για την κρίση στον γάμο του/ φωτογραφία NDP

Χρήστος και Έμιλυ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα, στα οποία έχουν μεγάλη αδυναμία. Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το πώς είναι ως μπαμπάς είχε δηλώσει: «Κάποια λάθη θα κάνουμε και καλά θα κάνουμε γιατί τα παιδιά μας πρέπει να έχουν κάποια τραύματα μεγαλώνοντας, γιατί αυτή είναι η εξέλιξη του ανθρώπου, να ξεπερνάει της δυσκολίες και τα εμπόδια».

Η σχέση με τη σύζυγό του και η κρίση στον γάμο τους

Ο γνωστός ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο star.gr, είχε δηλώσει για τη σύζυγό του: «Η σύζυγός μου σημαίνει τα πάντα για εμένα. Θεωρώ ότι ο τίτλος του jeune premier κρατάει μέχρι τα 25, μετά δεν έχει νόημα. Πάντα είχα μια σχέση αλληλοεκτίμησης με το αντίθετο φύλο, αλλά πλέον έχουν ηρεμήσει τα πράγματα.»

Έμιλυ Κολιανδρή: H κρίση στον γάμο της με τον Χρήστο Λούλη

Η Έμιλυ Κολιανδρή είχε αποκαλύψει πως ο γάμος της με τον Χρήστο Λούλη πέρασε κρίση, αλλά κατάφεραν να την ξεπεράσουν και μέχρι σήμερα να είναι μαζί κι ευτυχισμένοι.

Ο Χρήστος Λούλης με τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολανδρή/ φωτογραφία NDP

Ο Χρήστος Λούλης με τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολανδρή/ φωτογραφία NDP

«Εγώ δε θα μπορούσα να φανταστώ να μην είμαι με τον Χρήστο παρόλο που έχουμε περάσει και οι δυο περιόδους που έχουμε κουραστεί ή συνηθίσει, αλλά πάντα και ειδικά με την έλευση των παιδιών, κάτι συμβαίνει και δεν καταλαβαίνεις πώς περνά η ζωή, με την καλή έννοια. Έχουμε την τύχη να κάνουμε αυτή τη δουλειά που μας έχει απαλλάξει από μία ρουτίνα που ίσως έχουν άλλα ζευγάρια με πιο κανονικές δουλειές και αυτό είναι σωτήριο. Υπάρχουν φορές που δουλεύουμε μαζί και άλλες που δε δουλεύουμε μαζί και αυτό κάπως τροφοδοτεί τη σχέση μας. Σίγουρα οι κρίσεις αφήνουν πίσω τους και κάποια αγκάθια, δεν ξεπερνιούνται πλήρως, αλλά από την άλλη, το ότι ξεπερνάς την κρίση, σίγουρα σου δίνει την αίσθηση ενδυνάμωσης. Είναι μια ένδειξη αντοχής», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη «Reallife».

Το τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να του «κοστίσει» τη ζωή

Στο παρελθόν ο Χρήστος Λούλης είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του που παραλίγο να σταθεί μοιραίο για την ίδια του τη ζωή.

Κινδύνευσε ο Xρήστος Λούλης: Είδα την κολώνα να έρχεται επάνω μου

«Κόντεψα να χάσω φίλους, γιατί ένιωσα ότι είμαι πιο σημαντικός από εκείνους. Με αυτά που λέμε όταν κρίνουμε τους άλλους, στην ουσία λέμε πιο πολλά για εμάς. Κινδύνεψα να χάσω τη ζωή μου, γιατί όταν είσαι νέος κάνεις βλακείες. Έπινα και καβαλούσα μηχανή, θα μπορούσε πολύ εύκολα να συμβεί το μοιραίο. Οριακά δεν έχασα τη ζωή μου. Ήμουν στο αυτοκίνητο, είχαν κλείσει τα μάτια μου, είδα την κολώνα να έρχεται επάνω μου και γύρισα το τιμόνι τελευταία στιγμή», είχε πει στο «Πάμε Δανάη».

 


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top