Ο Χρ. Λούλης μίλησε για το πολυσυζητημένο σποτάκι της Πολιτική Προστασίας!

«Οι ίδιοι μου οι συνάδερφοι με κατηγορούσαν ως προδότη»

Τον περασμένο Απρίλιο, κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, το σποτ της Πολιτικής Προστασίας όπου πρωταγωνίστησε δημιούργησε σάλο και γρήγορα σταμάτησε να προβάλλεται!

Ο Χρήστος Λούλης για το σποτ που αποσύρθηκε: «Δε μου φάνηκε διχαστικό»

Το πρωί της Τετάρτης ο Χρήστος Λούλης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για το περιβόητο «σεξιστικό» σποτ κι εξήγησε γιατί δεν θα έπαιρνε ξανά μέρος σε κάτι αντίστοιχο.

«Δε θα το ξαναέκανα. Όχι επειδή μετάνιωσα που το έκανα αλλά νομίζω πως αν έπαιρνα ξανά μέρος σε ένα σποτ, νομίζω θα αδικούσα το σποτ», είπε ο ηθοποιός.

Χρήστος Λούλης

«Νομίζω πώς αν ξαναέβγαινα να κάνω σποτ θα σχολίαζαν πιο πολύ αυτό που συνέβη πριν παρά το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε τώρα. Νομίζω πως όταν παθαίνει τέτοιο κάζο όπως αυτό που έπαθα εγώ…. Δε νομίζω πως θα είχα να προσφέρω τώρα κάτι», συμπλήρωσε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε για πρώτη φορά στον Χρήστο Λούλη - Τι είπε;

«Οι πιο πολλοί άνθρωποι κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε σεξισμός στο σποτάκι αλλά και ακόμα και αυτοί που δεν το κατάλαβαν έχουν τους δικούς τους λόγους που δεν έχουν να κάνουν με μένα, έχει να κάνει με το δικό τους το μυαλό», υπογράμμισε ακόμα. «Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι ήμουν για άλλη μια φορά αντικείμενο μίας μεγάλης ανθρωποφαγίας», δήλωσε ακόμα, τονίζοντας: «Οι ίδιοι μου οι συνάδερφοι με κατηγορούσαν ως προδότη» είπε, κλείνοντας το θέμα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top