Η Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε για πρώτη φορά στον Χρήστο Λούλη - Τι είπε;

«Δε με πείραξε τόσο όσο νομίζετε…»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια το περασμένο σαββατοκύριακο, η οποία απάντησε για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια στην πολυσυζητημένη δήλωση του Χρήστου Λούλη σε σχέση με το… ταλέντο της.

Όπως είχε δηλώσει ο ηθοποιός στο παρελθόν: «Έχω παίξει σε παραστάσεις και σίριαλ με ερασιτέχνες, με τεχνικούς που έκαναν μια σκηνή, με ένα παιδί και με ένα σκυλί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι ηθοποιοί; Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία την ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα».

Ζέτα Μακρυπούλια: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί!

Συγκινημένη η Ζέτα Μακρυπούλια στην κηδεία της γιαγιάς της

Η Ζέτα Μακρυπούλια απαντώντας στην πολυσυζητημένη δήλωση του ηθοποιού είπε: «Έγινε ένα τεράστιο σίριαλ όλο αυτό με τον Χρήστο Λούλη και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω απαντήσει ποτέ. Ούτε τώρα θα το ανοίξω και πολύ. Αλλά θέλω να πω, ότι εν μέρει σε κάποια πράγματα, καταλαβαίνω τι ήθελε να πει. Δεν έχω παρεξηγηθεί τόσο όσο νομίζετε. Καταλαβαίνω τι εννοεί. Γιατί δυστυχώς, όπως και να το κάνουμε, οι ταμπέλες υπάρχουν και η διαφορετικότητα υπάρχει. Εκείνον τον πήγε η ζωή σε ένα διαφορετικό είδος θεάτρου. Έχει μείνει σε αυτό και δουλεύει με έναν συγκεκριμένο τρόπο που δε δουλεύουμε έτσι εμείς. Αυτό δεν κάνει τον έναν ηθοποιό και τον άλλο όχι. Αλλά νομίζω εννοούσε αυτό. Ήταν και μια εποχή πολύ τρελή. Δεν τον έχω συναντήσει και ποτέ από κοντά. Δε μπορώ να πιστέψω ότι έχει κάτι προσωπικό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top