Έμιλυ Κολιανδρή: Η ηλικία, ο σύζυγος, το βιογραφικό και η Ηλέκτρα

Η γοητευτική ηθοποιός έχει καταγωγή από την Κύπρο

Για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη μίλησε η ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή / Βίντεο ΕΡΤ, «Στούντιο 4»

Η ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή εντυπωσιάζει με το ταλέντο, τις επαγγελματικές επιλογές της, αλλά το χαμηλό προφίλ που διατηρεί όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο. Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν η ταλαντούχα Ελληνοκύπρια ηθοποιός, επέστρεψε μέσα από την ΕΡΤ σε έναν ιδιαίτερο ρόλο στη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι. Φέτος, πρωταγωνιστεί στην Ηλέκτρα και υποδύεται τη σύζυγο του δημάρχου. 

Έμιλυ Κολιανδρή: Εξηγεί πώς και τι ερωτεύτηκε στον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη

 

 

Το βιογραφικό της Έμιλυ Κολιανδρή 

  • Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου στις 19 Σεπτεμβρίου του 1979 και είναι 44 ετών 
  • Ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου
  • Το Instagram της είναι emilykoliandri
  • Όπως έχει δηλώσει, ο παπάς της εκκλησίας στην Κύπρο δε δέχτηκε να τη βαφτίσει Εμμανουέλα, με αποτέλεσμα να τη βγάλουν Έμιλυ (αλλά στην Κύπρο τη φωνάζουν «Μανωλίτα»)

 

 

  • Σε ηλικία 18 ετών έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου όπου και πέρασε
  • Το 2003 έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, συμμετέχοντας στην ταινία «Μια υπέροχη μέρα»
  • Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης παντρεύτηκαν το 2008, ενώ είναι μαζί από το 2002. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μια κόρη κι έναν γιο
  • Το 2006 ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση

 

 

 

Έμιλυ Κολιανδρή: Ο γάμος της με τον Χρήστο Λούλη και η σειρά Ηλέκτρα 

Η Έμιλυ Κολιανδρή βρέθηκε καλεσμένη πριν από κάποιους μήνες στο «Στούντιο 4», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά της, τη νέα σειρά όπου συμμετέχει, καθώς και για τη σχέση της με τον Χρήστο Λούλη.

«Γι' αυτό είμαστε μαζί. Από νωρίς έχουμε συστηθεί ο ένας στον άλλον, όπως είμαστε. Μου άρεσε πολύ ο Χρήστος. Όταν τον είχα πρωτοδεί μου είχε φανεί πολύ όμορφος. Μετά που είδα και τον χαρακτήρα του είπα κέρδισα το πρώτο λαχείο», είχε δηλώσει για τον σύζυγό της. 

Παράλληλα, η ηθοποιός αποκάλυψε και το απρόοπτο της πρώτης τους συνάντησης: «Μια φίλη μου που ήταν στον θίασο, το είχε ψυχανεμιστεί και είχε κανονίσει μια συνάντηση να βρεθούμε στο σπίτι της, αλλά ο Χρήστος δεν ήρθε ποτέ γιατί τον πήρε ο ύπνος».

 

 

Η ηθοποιός φέτος υποδύεται στη σειρά της ΕΡΤ Ηλέκτρα τη σύζυγο του δημάρχου. Μία γυναίκα εγκλωνισμένη που αναζητά την ελευθερία της.

«Βλέπω μεγάλη σύνδεση από γυναίκες σήμερα με την ηρωίδα της σειράς. Δεν πιστεύω ότι έχουν γίνει τεράστια βήματα από την εποχή εκείνη. Αν πας σε μια επαρχία σήμερα, πιστεύω υπάρχουν πράγματα που κρύβονται κάτω από το χαλί, η πίστη στην Αγία Ελληνική οικογένεια… εγκλωβισμένες και καταπιεσμένες ζωές, ιστορίες που μπορείς να κάνεις δέκα σενάρια. Όταν γυναικοκτονίες συμβαίνουν συνεχώς σήμερα, λες δεν έχουμε κάνει τελικά και τεράστια βήματα», ανέφερε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Στούντιο 4. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top